انقد واسه خودت دوره اش نکن (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انقد واسه خودت دوره اش نکن (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بس که زیادن دختر نیست اصن اینجا(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاو باز ها (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر تشکر کردم ازش دیرو تا حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه آدم میشینه میگه مگه مرگ چیه من همین الان حاضرم بمیرم از این زندگی نکبتی خلاص شم (حداقل خودم این حرفو زیاد زدم)
اما وقتی موقعیتش پیش میاد خیلی ترسناکه
کم مونده بود برینم به خودم!
2 ساعتی قبل از ماه عسلنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن فردا 13:30 تکراره
نفر بعدی بین پله و مارادونا به انتخاب مردم
از کاناوارو پرسید بهترین مهاجم جام؟
گفت شماره 9 فرانسه(sm120)
من 6 که از سر کنکور زبان پا شدم 7 مهمونی بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون روز تاحالا هم فقط یه روزشو خونه بودم اونم مجبور بودم اتاقمو ....(sm25)(sm120)
جمعه تقریبا ما هم تو همین موقعیت قرار گرفتیم ، پژو و سمند کنار کشیدن تا ما میلیمتری رد کردیم ..نقل قول:
یه صدقه ای بده تا بلا دور شه
چطوری ؟ امروز انگار حالت بهتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا ساوتهمتون غارت شد رفت هر کی میاد یه تکیه از تیمشو میبره (sm74)
شو
لالانا
لمپرت
فعلا 75 ملیون زدن به جیب
کلا منو نمیبینن (sm98) فحش آزاده؟!(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]