آره عمویی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره عمویی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه بچه های الان همه گودزیلان ، خودتو کنترل کن تا معین بیاد (sm70)نقل قول:
فدا جنبه شوخی همه بچه ها (sm127)
یه حالیه که با غم همدیگه شاد میشیم
عاشق میشیم طرف پا نده اسید میپاشیم (sm178)
دختر 14 ساله ميبيني انگار 26 سالشه .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
زن 40 ساله ميبيني انگار 18 سالشه :|
اصلا بهم خورده تعادل فكريمون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لج گلشیفته هم که شده .................
يکي از خانومای تاپیک ما رو تو بازار دیده اومده با کلی ذوق میگه :
واااااااااااااااااای عزیزم واقعا خودتی ؟
گفتم بله ^__^
.
..
.
.
.
گفت من تمام پستاتو میخونم . . . خیلی بی شخصیتی خاک بر سر
بیشعورت !!
من بعد اینکه خندم تموم میشه ؛ تمام پستاتو گزارش میدم مدیریت (sm77)
در مورد اون دختره ای که اومده بود بهت گفت که چقد باید بدم و تو گفتی شبیه من بود به تو نمی خورد فکر کردم 30-40 سالته. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات دادا(sm111)
خوب شد گفتی شوخی بودا و الا ضامن دار داشت کم کم از جیبم بیرون میومد(sm30)نقل قول: