اره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اره بهاره
میام پیشت دوباره(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اره بهاره
میام پیشت دوباره(sm2)
پارت2شصت درصدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته ولی امکان پذیرِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه تورو خدا.اپلود 4جی اومد رو 60 کیلوبایت
(sm2) این بیماری حتی از طریق کاندوم هم سرایت پذیر استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ایرانسل هم خیلی دزده
نمیدونم این اپلود با برنامه رسام داره یا نه که بخوام نتو یه قطعی بکنم ببینم خوب میشه یا نه
خاک بر سرت ایرانسل
(sm111)کم پیدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132) میبینم که کریستین بیل گذاشتی آواتار
اراک نیستم نهرانم زیاد اینجا اینترنت دم دستم نیست (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف خاصی ندارم در این مورد خاص ... (sm126)
خیلی خوب داشت پیش میرفتا.حالمو گرفت
(sm19)سفر بی خطر ! سفر کاریه یا تفریحی؟نقل قول:
هیچکدوم ، اجباری ست (مادربزرگ رو آوردم دکتر اینجا)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)خدا بد نده !نقل قول:
ایشاالله زودتر خوب بشه
(sm120) برو از اونایی بترس که البوماشونو می زنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم پارت 2 رو 70 درصد بود نت اولش سرعتش کم شد بعد قطع شد پرید دوباره زدم از اول
ولی دوباره سرعت درست شد
شب که میشه این دکلا میرینه
ملودی " صبوری " چاوشی (sm74)(sm1)
هی من که رفتم بخوابم شب خوش .. (sm27)
همه میرن میخوابن من باز مثله بز باید بشینم پا اپلود
اخه ایرانسل جاکش قطع شدنت چی بود این وسط.70% رو گاییدی
قرص کافیین بخور ! 200 میلی من میخورم تا خوده صبح سرحالم
گوره بابای قرص بابا باید بخوابم صبح کار دارم
خب اسکل میشینی برا چی اپلود می کین بگیر بخواب
انگار حالا مدال طالا رو می خوان به این بدن چون اپلود کرده
نه دیگه پول داده بسته خریدم باید بهش بدم ولی بهش گفتم فقط این 2 قسمتو میدم.واسه هفته دیگه صابر اوکی میشه
یادش بخیر میخواستم فول آلبوم تیلور رو بزارم چه سختی کشیدم تا 80 مگ میرفت یهو هنگ میکرد (sm81) همه ی لینک ها هم پاک شد بعد چند روز به خاطر کپی رایت و این چیزا
این پولی که به تو میده چه ارزشی داره اخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز اینکه فقط وقتتو حروم کردی
عجب احمقیه
بحث پول نیست بحثه قول و قرار و معرفته
خیری از این تالار به من نرسیده از هیچ کس عاقل شو
خودت که میدونی من همیشه نیستم.حالا بعضی وقتا بیکارم میام دوباره چندماه میرم
کلا بیخیال شو بذار خودش بره این کارارو بکنه
به من و تو ربطی نداره
ای همه هستی من فدای تو (sm19)
محسن برگشته ایران
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم مجبور نبودی شارژ بگیری این کارو بکنی
ول کن خره نصفه شبی حوصله داریا.خب اونم 3-4 تا کار مفتی ازم زد رو سایت.البته اخری و بهترینو نزد(sm2)
بالاخره اونم برام کار کرده
خب ..
خب که خب
من رفتم ببینم ..
استیج اکسترا هم یادت رف ظبط کنی حتما ..
بابا ولم کن اکسترا کیلو چنده خانواده پای دورهمی نشستن منکه تنها زندگی نمیکنم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه با نت خودم خیلی طول میکشه یه دونه بسته 1 ساعتی میزنم حله