قشنگ مشخصه تو با من مشکل داری (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قشنگ مشخصه تو با من مشکل داری (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم بعد برزیل طرفدار انگلیسم ولی با تیم اصلیشم هیچ گهی نبود(sm2)
(sm2)نقل قول:
برزیل امسال خوبه تیمش ... فرانسه و المانم همینطور یا حتی بلژیک و اسپانیا
انگلیسم مهره داره اما مربی نداره ... ارژانتینم کلا فدراسیون نداره (sm2)
انگلیس ی سال بهترین دفاع ها و هافبک جهان رو داشت (سول کمپل/ کرگر/تری/فردیناند/ اشلی کول/... لمپارد، جرارد، بکهام، با 2تا مهاجم توپ (رونی و اوون)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ گهی نشد.. از اون به بعد مثل همیشه طرفدارشون موندم اما فهمیدم دیگه هیچ گهی نمیشن(sm2)
(sm2)نقل قول:
اهنگ دارکوب چه خوبه ...
روزبه خونده براشون
خدانگهدار دنیا خدانگهدار ...
مبارکت باد لیلا خدانگهدار ...
تشخیص ندادم ...نقل قول:
چقد خوب خونده به نسبت کارای خودش ... قدیمیای خودشم خوب بود
دکلمه هم خودشه ؟
همه خودشهنقل قول: