استاد و دوست عزیزم جلیل به حرفش گوش نده همون ایکس پی خوبه واسه سیستم قدیمی 32 بیتی
ایییی نوفهمه تا همین چند روز پیش درگیر یوفی موفی چوفی بود (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد و دوست عزیزم جلیل به حرفش گوش نده همون ایکس پی خوبه واسه سیستم قدیمی 32 بیتی
ایییی نوفهمه تا همین چند روز پیش درگیر یوفی موفی چوفی بود (sm120)
من با تو حرف زدم؟ یا با تو شوخی دارم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ریلکس ریلکس اینجا مجمعه جو رو جدی نکنید بذار همه راحت باشن برادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه احسان جان دیگه ته خطه! یا گا یا ارتقا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سنت خجالت بکش تو هیچی نمیدونی از غار اومدی(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد ، قراره دمو چنگیزو بدید بیرون ؟ (sm29)
با کسی که قصد دغل بازی داره شوخی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا مشخصات
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)از اصطلاحات اختصاصی من استفاده نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدتر میشه اصن بالا نمیادا (sm2) شکرگزار همین ایکس پی باش (sm120) یا اینکه 7 نصب کننقل قول:
10 از ویستا هم بدتره . هر روز یه جاییش میزنه بیرون . اگه رم بالاس نصب کن وگرنه بالا نمیاد