(sm123) (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm123) (sm59)
(sm148)
(sm64)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm46)
(sm134)
جمعه حرف تازه ای برام نداشت
هرچه بود پیش تر از اینها گفته بود...(sm50)
(sm74) دنیای این روزای من در گیر تنهایی شده
تنها مدارا می کنیم دنیا عجب جایی شده
خدا بخیر کنه صالح(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)...
هر شب تو رویای خودم آغوشِ تو تن می کنم
آینده ی این خونَه رو با شمع روشن می کنم... (sm50)
(sm50)
(sm3)
سلام علی خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقت پیش بازی gta iv که نصب کرده بودم توی بازی که بودم بعد از چند دقیقه بازی کردن مانیتور خاموش میشه انگار که مثلا رو حالت sleep رفته باشه من گفتم شاید مشکل از بازی باشه..
الان بازی Call of Duty Ghosts رو سیستم نصبه بعد از چند دقیقه بازی یهو صفحه سیاه میشه اما سیستم در حال اجرا هست و هیچ راهی نداره جز ریست کردن سیستم..
به نظرت مشکلش چیه؟
سلام داداش. خوبم، ممنون (sm19) تو خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که میگی اما سیستم در حال اجرا هست یعنی صدای بازی رو میشنوی اما تصویر نیست؟
وقتی ریست میکنی، تصویر داری، مانیتور سالم هست بی شک. میمونه دو مورد...
اول اینکه ببین کابل تصویر سالم باشه و اگر امکان داره عوضش کن و یا در صورت داشتن پورت دیگه، از اون تصویر بگیر.
دوم اینکه ممکن هست دمای کارت گرافیک میره بالا که حالا علتش میتونه سخت افزاری (استهلاک فن و...) و نرم افزاری (درایور ناسازگار و ناسازگاری و در نتیجه عدم کارکرد صحیح) هم باشه (درایورش رو بروز کن) بنابراین با نرم افزار، دماش رو چک کن، هم در حالت نرمال و هم در حالتی که کار روش هست. ببین چنده.
بی تو بیمارم، کجا من زندگی دارم
این که راهش نیست، بیا برگرد
(sm50)
شایدم مردم، نمیدونم...
(sm172)
خدا نکنه علی جان انشاالله سالهای سال زنده باشی. (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات(sm19)نقل قول:
آره صدای بازی میاد فقط تصویر نیستش..
درایور هم بروزه و دیگه براش بروزرسانی نمیاد چون قدیمی شده..
درب کیس رو باز کردم فن گرافیک رو نگا کردم کار نمیکرد چند بار دستی چرخوندمش درست شد و توی بازی هم دیگه صفحه سیاه نشد..
حالا باید هم فن پشت عوض کنم هم فن گرافیک..
علی دو سوال:
1.فن پشت کیس برچسبش باید رو به داخل کیس باشه یا رو به بیرون؟
2.فن گرافیک قابل تعویض هست؟ اگه هست قیمتش خیلی گرونه؟
فدات داداش گلم (sm19) همچنین امیر عزیز و دوست داشتنی (sm127) سلامت باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خداروشکر مشکل صفحه سیاه حل شد...
01. به برچسب نمیدونم صادق... اما تصویر زیر رو ببین... مورد سمت چپ برای پشت کیس باید باشه (به پره هاش نگاه کن)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
02. قطعا قابل تعویض هست... بستگی به مدل کارت داره صادق... متاسفانه نمیدونم چقدر خرج داره که حتی به صورت بازه برات میگفتم.
سلام صادق جان برچسب فن پشت کیس باید روبه بیرون باشه برای سوال دومت مدل گرفیکتو بگو یه نفر هست بپرسم بهت خبر میدم.نقل قول:
واقعا از کمکت ممنونم علی جان(sm127)نقل قول:
سلام حسین جان آره امروز همینطور که میگی روی کیس گذاشتمش قبلا برعکس گذاشته بودمش(sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرافیکم اینه:
nvidia geforce gtx 610
دو گیگ
قربونت (sm127)نقل قول:
(sm50)
(sm50)
صادق جان امروز بازار تعطیله ولی قیمت حدودی گرفتم گفت فن خود این گرافیک ممکنه گیر نیاد ولی مشابهش که بهش بخوره اگه چیزی بخوای که متوسط باشه نزدیک ۵۰ تومن خرج داره اگه فن بلبرینگ دار بخوای که عمرش خیلی زیاد باشه نزدیک ۸۰ تا ۱۰۰ تومن هزینه داره.نقل قول:
(sm138)
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)
(sm50)
(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)( sm178)
(sm132)
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهاتان زخم دار است
با ریشه چه می کنید
گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای
پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیانه چه می کنید
گیرم که می زنید گیرم که می بُرید
گیرم که می کُشید با رویش ناگزیر جوانه چه می کنید
تمام بغضِ قناری ها صداتو ترسونده اجاق کینه ی پاییزی گُلاتو سوزونده
تو اون ستاره ی خاموشی که خواب تو رو بُرده پیامِ سرخِ شقایق ها تو قلبِ تو مُرده