مسعود تو که تا دیروز زجه میزدی احسان کجایی حالا که اومده چرا اینقد تیکه میپرونی
نمایش نسخه قابل چاپ
مسعود تو که تا دیروز زجه میزدی احسان کجایی حالا که اومده چرا اینقد تیکه میپرونی
من نمیگم احسان دروغ میگه... از نظر اون شاید آلبوم معمولی باشه چون اون ی دیدگاههایی واسه خودش داره و موسیقی سلیقه ایه. یهو منم بعد از گوش دادن آلبوم میگم معمولیه یا میگم شاهکاره..مساله این نیست مساله اینه ک ب 2تا سوال ساده جواب نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا موافقم اس آلبوم رو نشده/ آهنگ ارکسترال با ملودی و تنظیم شادمهر .غرور و عقل و عشق اینا هیچی ازش رو نشده.(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر با صدا و تحریر و لحن خوندنش یه ترانه رو زیر و رو میکنه(sm25)
دوس نداره بگه دیگه بحث کردن ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره فربدجان منم بیخیال شدم..منتظرم فرداشب کار پخش بشه خودم با سلیقه خودم بسنجمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن که اوج میگیره چه اوجینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اهنگ کاملا مشخصه
(sm70)نقل قول:
همین دمو 50 ثانیه ای نابود میکنه (sm74)
روز سرد(sm127) ، ادامه میدمت ، عقل و عشق
حسم میگه این 3 تا طلایه دار آلبومن
تو آهنگای اسلو صداش فوق العاده تاثیر گذاره
(sm50)
اینو همه نگاه کنید (sm118) شادمهر رفت تو اخبار (sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]