چرا سایت فرمت ts گذاشته
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا سایت فرمت ts گذاشته
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm27)
(sm19)چقد تو دل برو بود این لباساشم باحال بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه مایلی سایروسه (sm59)
جای من خالی بود (sm70)(sm2)
هفته بدون تو شروع میشه ... (sm81)
(sm2)چه کاری میخوای ارائه بدی شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رزومه کاریتونم بفرمایید لطفا (sm70)
حضور در پادکست سالانه موزیک باران (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توى حمام، گريه با صابون(sm50)
اقا این تبلیغات مرورگر سرویس کرد
وقتیم که بستس خودکار فایر فاکسو باز میکنه
افزونه هم زدم درست نشد
ويندوز عوض کن اوکى مى شه
- (sm120)
کله شیری چه خبره.هفته ای 2 تا قسمت پخش میشه نکنه میخوای استیجه خودتو پخش کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب پخش نمیشه اشتبه کرده بودن
ممر یه آهنگ هاوس خارجی فیمل وکال معرفی کن ! تو مایه های آهنگ های Alan walker (sm120)
باقیمانده ترافیک دوره: (1043.12MB) 1.02GB
شیر تو زندگی (sm81)(sm81)(sm81)(sm81) یهو خواب رفتم تورنت یه سره دانلود شد حجمم به گاج رفت (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Zemana Anti malware نصب کن تخصصش همین تبلیغات مزاحمه
2 تا سیستمم الوده به تبلیغات بود جفتشو درست کرده ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)خیلی شبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ظاهر همه خوبن...پایینشونو نیگا کنی ی بوته پ ش م و مث هندونه ترکیدس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)عجب
بله بله....(sm128)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میر انجمن بیا دهن اینو ببند ، اینجوری بخواد پیش بره میکشم زیر فحش
میر انجمن رفته تجدید قوا کنه بعد بیاد کاره دیانا رو بزنه(sm128)
به نظرتون کدومو بخرم ؟
xperia xa
Samsung j7 Prime
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره اسکن میکنه 12 تا هم یافته (sm120)
پس این NOD چه غلطی میکنه
(sm120)والا بخدا منم همینو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیروش .. :l
میگم الان جفتشم رو سیستم نصب باشه یا نه؟
کدومو پاک کنم
ای بابا درست نشد که
باز تبلیغاته اومد بالا
پس این چه غلطی میکرد
معلوم نی چی پاک کرده
تمام کرک بازیو
فیل شکنو
چند تا برنامه دیگرو پاک کرده
(sm98)عجب
(sm54)Sorry
داشت خود منم پاک میکرد (sm2)
حذفش کردم رفت
(sm25)فک کنم هیچ راهی نیست دیگه ویندوز عوض بکن
(sm2)نقل قول:
فایر فاکسو حذف کنم چی؟
بعد دوباره نصب کنم
میخوام ترابرد کنم سیم کارتم 30 تومن شارژ داره یه چیزی بگین بشه با اعتبار خرید کرد همی الان بخرم حوصله ندارم صبر کنم تموم شه
دوباره استعفا داد ایندفعه فکر کنم رفتنی باشه
کی؟