برا ویندوز 10 چه آنتی ویروسی باید نصبید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
برا ویندوز 10 چه آنتی ویروسی باید نصبید ؟
جلیل ببین رمت ddr2هستش بچه ها با 2 گیگ رم ddr3مشکلی نداشتن تو حالا نصب کن مشکلی پیش اومد باز ایکس پی نصب کن ولی بتونی یه رم دیگه بخری با همون فرکانس که خیلیم ارزونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد بری سراغ 10 به نظرم بهتره
این دیگه چه صیغه ایه هر چی عشقت کشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین بزار یه چی بگم خلاصت کنم . هر چیزی نصب کن به غیر از نود ! لخت بیای بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسپر نصب کن راحت
4 گیگ رم دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگه کسپر سنگینه اپدیتشم مشکلات دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا فکر میکنن همه مثل خودشونن 24 ساعت روز هی وین بنصبن هی پاک کنن هی ارتقا بدن! (sm35)نقل قول:
خوب وقتی از چیزی سررشته ندارم چرا باید خجالت بکشم!؟ خوب اگه میدونستم که از شما نمیپرسیدم دیگه چلاق نبودم خودم انجام میدادم (sm77)(sm25)
دیوق میگی (sm120) پس بگو چرا نود نصب میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم هشت سالی میشه نود مینصبم تا بحال یبارم ویروس نگرفتمنقل قول:
الان دو تا رم هر کدوم 2 گیگ رو سیستمه (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]