میثم جان میگم من چجوری بگم بلد نیستم من مثل سنگم(sm173)نمی تونم بهت حال بدم(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
میثم جان میگم من چجوری بگم بلد نیستم من مثل سنگم(sm173)نمی تونم بهت حال بدم(sm25)
بلد بودن نمیخواد اگر آلبوم داری ریپ بزن از روش و اسکن از کاورهای بگیر ادیت کن تگ بزن آپلود کن (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ مدرن اصل اورجینال باشه ادم بهش خیره بشه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ور آب ندارم خیلی دلم میخواد برم دبی سی دی اورجینال بخرم براتون ریپ ویو براتون بزنم حیف دستم بستس(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک بارانی ها زودتر با خبر میشن زود ریپشون میزنن تا برسم دیره(sm74)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
میثم جان شغلت چیه(sm10)
12 سال عضو ناسا بودم بعدش هم که الاف وِلی چِلی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
NASA(sm176)نقل قول:
مگه داریم مرهبا تنکی یو(sm93)
سی دی داخل ایرانی دارم مال دامادم جالب نیست تو خود سی دی کاور نداره؟