محبوب ِ من چشمات به من ميگن
روز ِ جدايي خيلي نزديك ِ
ميري نميدوني كه دور از تو
دنيام چقد غمگين و تاريك ِ
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
محبوب ِ من چشمات به من ميگن
روز ِ جدايي خيلي نزديك ِ
ميري نميدوني كه دور از تو
دنيام چقد غمگين و تاريك ِ
(sm50)
(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگ يمن هم حتما تقصيره اونه.رفته بودن پيشواز البوم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-18
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm173)
شادی ام مال سالها قبله (sm50)
امین هستی!؟ (sm120)
باز در تو ادامه خواهم داد (sm50)
(sm27)
زلززله اومد (sm120)
فکر کردم یه لحظه توهم زدم، پس واقعا اومده. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4.7 تا بوده (sm120)
جفت کردم یه لحظه
(sm83)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینطور. داشتم آهنگ گوش میکردم که حس کردم بدنم داره بندری میزنه. (sm25)(sm120)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در اون لحظه به دنبال راه کاری برا نجات لپ تاپم بودم فقط (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گفته بودم اما این چه حرفیه آخه احسان جان؟ (sm138)
چیز بد و زشتی که نگفته بود
در مورد ظریف که انصافا تیکه به جایی بود
پست های دیگشم در ادامه همان پست اول بود که یه سری ساندیسی همیشه در صحنه و ساعتی 7 تومنی بهش پریده بودن!
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم از زیپ درش بیار بعد بزن اپلودباز (sm10)
- (sm50)
من کِی اینو گفتم ؟؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط گفتم زیاد مصرف کرده همین
حیف شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن زرینیو بسته میشد (sm3) ببین چه بلایی سرش آورده که هنوز داره مصاحبه میکنه (sm120) خوشم میاد پپ جوابشو نمیده و ت... حسابش نمیکنه(sm120)
«گل سرخ» اولین فیلم ایرانی که صحنه *** و عشقبازی دو بازیگر ایرانی را به شکلی جسورانه و عریان به نمایش درآورده است! سپیده فارسی این فیلم را در شهر آتن یونان کارگردانی کرده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولين موزيك ويديو از آلبوم فقط گوش كن ...
قطعه "كلافه" بزودى ...
خیالی نیست رو آره !! آدم فروش قضیش جداستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوات نکن نقل میگیری(sm120)
اونم تازه اوایلش بود (sm120) همه ی اونوریا با هم تموم شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی کنار مردمت نباشی به جایی نمیرسی.. مرمِ اونور فقط دنبال خوشگذرونی هستن
تقدیر سبب یکاری کن عادت حتی ورژن لو رفته طرفدار نوازش خیلی هستن فکر کنی(sm120)نقل قول:
شادمهر تموم شدنی نخواهد بود (sm120)
(sm169)
خب مجبور شد بره ! اگه فقط دو سه سال صبر میکرد ...(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی لس آنجلسی از اون وقتی خراب شد که مَن مَن ها شروع شد !! اینطرفم سبک ناله اومد و دهه هفتادی های اسکل و ...
من کِی گفتم شادمهر تموم شدنیه ؟!(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با آهنگاش زندگی کردم ، از 77 تا حالا
شادمهر بعد آدم فروش بیراهه رفت و از سبکش دور شد ! نمیگم کارای وکال محور بده ولی شادمهر اگه همون سبک رو ادامه میداد بهتر بود ! الانم که یکی در میون وکال میده بیرون (sm25) آلبوم طرفدار رو خوشم نیومد !
الی چه عجب یاد گرفتی از کجا باس 265 لینک بدی .. (sm2)
خانم دکتر منشی(sm120)
اواخر دهه هفتاد که بهترین ها اومدن تو موسیقی(sm25)نقل قول:
فردوسی پور (sm3)
دیروز خودشو جر داد (sm3) امید ابراهیمی میرفت کاشته بزنه ، نفسش بند میومد ، یه بار نیمه اول زد تو اوت صدای نفسش اومد (sm3) منتظر بود که ذوب گل بزنه (sm3)
(sm77) اواخر دهه هفتاد ؟؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 73 شروع شد ولی تا 75 کسی جرات نمیکرد !! خشایار اعتمادی ، شادمهر ، ممد اصفهانی و ... خشایار زندانم رفت !
موسیقی پاپ اون زمان حرام بود مثلاً
اره دیگه اوج کار شادمهر خشایار اعتمادی و اصفهانی همون موقع بود یکم بعدش ناصر عبدالهی سعید شهروز هم شناخته شدن
(sm77) حسین زمان ، قاسم افشار ، حمید غلامعلی و ...نقل قول:
ناصر عبدالهی و شهروز یکم بعد اینا اومدن
سعید شهروز: «آن موقع اینطور نبود که کار را روی موبایل و کامپیوتر ضبط کنیم و با ضبطصوتهای دستیِ کوچک این کار را میکردیم. راستش من هنوز هم گاهی به همین روش ملودیها را ضبط میکنم! یک روز با یک ضبط و یک نوار کاست پیش شادمهر رفتم. او ملودی «غزلک» را با گیتار ساخت و آن را خواند و من هنوز آن صدا را به یادگار دارم.
خشایار چند سال ممنوع الکار بود مثلاً !!
با یه مجله مصاحبه کرده بود یه بار رفته بود داریوشو ببینه ، 6 تا بادیگارد داشته (sm120) گفته بود داریوش چنان اخمی کرده بوده که جرات نکرده بره طرفش (sm120)
اره اونا هم بودن ولی خب آهنگ های ناصر خیلی بیشتر هیت شد تا افشار
ضیافت ناصریا
یادش به خیر غزلک (sm172) فک کنم 79 بودنقل قول:
ترکوندآ