پیج همشهری جوان(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پیج همشهری جوان(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایز خوب بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از روزگار دلگیرم (sm50)
اقایی که شما باشین همین امروز صب رفتم پیجشون و سایت گفتم اینا چرا شماره های قبلی هیچی نزدن
به دلم افتاده بود
امیر کوبانی شاهین چی شد؟
چقدر شکسته شدی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گفته مطبوعات اسپانیا، رئال حاضر است که 30 میلیون یورو برای دروازه بان منچستر هزینه کند.(sm25)(sm3)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه قرار نبود 2 3شب پیش بیاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه عروسی چی بود؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجا اینده نگری میخوان پتر چک رو هم بخرن(sm2) من نمیدونم ناواس این وسط چیکار میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمیر بگوویچ(sm111)
سنتوری 2 با حضور بهرام رادان و محسن چاوشی
خدایی ده خیا بهترین دروازه بان جوونه دنیاست ,استایلش هم خوبه پارسال هم بهترین بازیکن سال منچستر شد (sm120)ناواس هم میشه یکی مثل دودک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتیم پارتی جات خالی (sm118)عروسی بود ولی اخرش دخترا اومدن با پسرا میرقصیدن (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قمارخونه دیشبی بازگشایی شد!(sm2)
من برم قمارخونه خودم.سایت 90 و طرفداری(sm155)
من الان فقط تیم هاواردو قبول دارم حتی بیشتر از نویر(sm120)نقل قول:
دروازبان جوون هم اسمیر بگوویچ و ماتیا پرین(sm111)
یه عابر تو خیابونای سرگردون (sm176)
اععع... ندیده بودمش (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
کیروشی پور تو فوتبال 120 هر نظر سنجی میزاره رئالیا بیشتر رای میارن از رو نرفته دوباره تو سایت 90 نظرسنجی گذاشته برو رای بده(sm2)نقل قول:
مرتیکه عادلم عقده ای شده(sm25)
عروسی کی بود؟ (sm74)نقل قول:
آسمیر هم خوبه ولی جام جهانی زیاد خوب کار نکرد (sm120)نقل قول:
عروسی رفیقم (sm120)جفتشون دانشجو(sm120) با دوستای دانشجوشون ترکوندن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نکته عروسی اینا نبود (sm120)
غلط کردی سیوش جلو گوچی و شجاعی رو ندیدی دوتا صد در صد بودن(sm120) جلو نیجریه و ارژانتینم خیلی خوب بود(sm54)داوری نزاشت صعود کنن(sm120)نقل قول:
لل که در حال حاضر برای هرتا برلین بازی می کند، ستاره آلمانی آرسنال را متهم کرد که از طریق سرویس واتس آپ با نامزد سابق او ارتباط داشته و پیام هایی بیش از اندازه صمیمانه برای او ارسال کرده است.(sm2)
او به نشریه بیلد گفت:" مسوت از شهرتش استفاده کرد و وارد رابطه ما شد. این اصلا درست نیست."
اوزیل حاضر به اظهارنظر در این مورد نشد اما رولند ایتل، مدیر برنامه های او به خبرنگاران گفت:" ما در این زمینه اظهارنظر نمی کنیم. ما شرایط را زیر نظر خواهیم داشت و در صورت نیاز، اقدام قانونی خواهیم کرد."
ملانی ریکینگر، نامزد سابق لل، هم اگرچه این اتهام را رد نکرد اما این بازیکن را دیوانه توصیف کرد و گفت:" من همه چیز را از گوشی ام پاک کردم. او باید برود پی کارش. او کاملا دیوانه است." مندی کاپریسو، همسر اوزیل، هم حاضر به اظهارنظر در این مورد نشد.(sm2)
خوش بحالشون... جای ما خالی (sm120)نقل قول:
چی شد؟ متوجه نشدم!
تو بازی با نیجریه یه توپ اومد سوتی داد (sm120)نقل قول:
کلا خروج از دروازه هاش منو یاد الان ایکر میندازه (sm120)
نکته عروسی شعر ارکستره بود که من هنوز از دیشب تو شوکم (sm120)نقل قول:
برویم یه دوش بگیریم و بکپیم که فردا صبح تا شب کلاس داریم (sm172)
ده خیا یادته توپو گرفته بود تو دستش لیز خورد رفت تو گل تو همین فصل(sm2)نقل قول:
چی بود مگه شعرش؟ (sm120)نقل قول:
اوزیل هم نشدیم (sm50)نقل قول:
دوباره ...دوباره ....داماد لاپاش میخاره (sm30)دخترا حال کرده بودن (sm120)نقل قول:
(sm77)(sm30)نقل قول:
دخترا همیشه پی این مسائل خاک بر سری ـن (sm70)
(sm70)
ده خیا هم کم سوتی نمیده ولی تو همین کورتوا تو فینال یو سی ال تو 30 دقیقه وقت اضافه 30 تا سوتی داد (sm120)نقل قول:
شاید باورت نشه ولی کور شم اگه دروغ بگم (sm50) (sm50)این شعر رو زمانی داشت میخوند که عروس داشت میرقصید و خسته شده بود (sm50)نقل قول:
غیرت (sm50)(sm50)
خاک تو اون سرت دو سال که نیستم تو خدمت سربازی هستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال اون عکسه رو از کجا پیگیر شم(sm50)
از هر شب بدون توه بیع زاع رم (sm50)