(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138) (sm77)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
یه کم شلوغ کنین چیه کلا سایت بوی نا گرفته همش خلوت اه
دیشب خواب عجیبی دیدم نمیدونم چی بود رفته بودم مغازه یه چیزی خریدم یادم نیس
بعدش به خودم اومدم دیدم دارم با یه زن ور میرم سینه هاشو گار گرفتم نوک سینه ش کنده شد
نمیدونم پول دادم یا همون چیزی که گرفتم شد قرامت همون سینه (sm2)
(sm30)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به افتخارِ هادی جان. (sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm135)(sm135)(sm135)( sm135) (sm137)(sm137)(sm137)(sm185)(sm185)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm213) (sm213)(sm213)(sm213)
از بس سو.پر دیدی خودتم داری توش بازی میکنی(sm120)نقل قول:
(sm59)
عجب خواب شیرینی!نقل قول:
(sm59)
(sm59)(sm30)نقل قول:
نمی دونم چرا چند روزه می خوام وارد سایت یا انجمن بشم با این پیغام روبرو میشم!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
منم همین مشکلو دارم اول این صفحه میاد بعد یکم صبر میکنم وارد سایت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
این از خود سرور هست کاریش نمیشه کرد چند روز آینده احتمالا درست بشه...نقل قول:
امشب تلویزیون چه برنامه های شادی داره مردیم از خنده(sm120)
آخ ببخشید حواسم نبود روح امام به ملکوت اعلا پیوسته(sm2)
کیرم توش (sm2)(sm174)
(sm120)
یادی کنیم از سوتی مشهور:
رحلت جانگوز امام امت...
آخه من نمیدونم یه روز تو تقویم تعظیل کردن که چی بشه..
بابا امامه، کم الکی نیست که... (sm120) (sm2)نقل قول:
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
خیلی خستم (sm50)
هممون خسته ایم زندگی نیست که می کنیم همه چی رو ازمون گرفتن عشق شادی آزادی...(sm50)
(sm25)
(sm50)
(sm98)
ای ریدم توش(sm120)نقل قول:
اینارو هر چی که فحشو نفرین میدن گردنشون بدتر کلفتر میشه باید برعکس عمل کنیم بگیم خدا عمر با عزت بهشون بده شاید زودتر سقط بشن راحت شیم...(sm120)
اینا سرسخت تر از این حرفان نمونه اش جنتی کبیر(sm120)نقل قول:
(sm50)
(sm181)
نقل قول:
(sm59)(sm59)نقل قول:
کاش واسه ممه هم میخوندن..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50)
قی قی قی قی قی کن اوستاد(sm50)
هی هی هی هی نطفه اوفتاد
کارزار کاسبان
هی هی هی
کارفرما کاذبان
هی هی هی
جماع گاو و قصاب
هی هی هی
بخور به نام انقلاب
(sm9)