نود خوبه پیشش انتی تروجانی چیزی انتی لاگری نصب کنی عالی میشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نود خوبه پیشش انتی تروجانی چیزی انتی لاگری نصب کنی عالی میشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم زیاد وارد نیستم (sm120) همون اول 10 نصب کردم دیدم به درد نمیخوره گذاشتمش کنار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین هر چی که جدید میاد خوب نیست که . الان هر چی جدید میاد همه میرن نصب میکنن آپدیت میکنن . واسه سیستم قدیمی نهایت 7 نصب کنی خوبه . به نظرم 7 هنوزم عالیه
البته من اسمارت سکیورتی نصب کردم (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه بار سیسمت رو با کسپر یا هر چی اسکن کن بعد بگو ویروس نگرفتمنقل قول:
تروجان ها در کمینند (sm120)
این جمله گهربارو خیلیا گفتن با اویرانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی نمیدونی اقلا تف نده (sm120)
آخه xp الان ارور زیاد داره بیشتر کاربردی ها رو اجرا نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفت هم روی لپ تاپ دارم آشنام باهاش
منتهی میگن هفت و ده تفاوت آۀنچنانی نداره و ده بهتره
این مشدی هم هی همش ارتقا ارتقا میکنه آدم هوس میکنه ببینه چه جوریه (sm98)
(sm70) تجربه کردم چند دفه (sm120) یه بار نزدیک بود به فنا بریم (sm120)نقل قول:
نقل قول:
اینو نیگا(sm70)
بابا بخدا دوتاست! میخوای با گوشی عکس بگیرم از مادربرد (sm120)نقل قول: