الی اون باتری رنگی ها رو ببین چقدره من پیداش نمی کنم تو شهر بود 20 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الی اون باتری رنگی ها رو ببین چقدره من پیداش نمی کنم تو شهر بود 20 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باتري فقط دوراسل و تمام
این میده 25نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت خوبی بت گفته شیائومی تشریف دارن
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها میگیرم فقط خواستم ببینم این دیجی کالا مث اون سری شاید 2 تا بده مثلا 29 تومننقل قول:
اينقدر گوله اين سايتا نخوريد عامو
من واسه تلويزيون و سينما خانگي و اينا يه محافظ برنشتوت يه همچين چيزايي بيرون خريدم ٦٠ تومن اين ديجي كوني گذاشته بود ٨٠
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نكش
ها این خوبه فقط به خاطر یه باتری که ارزش نداره اینو بگیرم 18 پول پست هم میاد روش .. (sm2)نقل قول:
همون برم 20 تومنی رو بگیرم بهتره (sm51)
مرسينقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرامم ميزدي.ديگه از اينكارا كشيدم بيرون اين ديگه اخريشه
دوستان عزيز بريد هي كامنت مثبت بديد(sm2)
من دانلود کردم خوب بود خوب و کوتاه (sm120)
خره دي سولو چرا نزدي(sm81)
اره بابا كوتاه خوبه گفتم الان ديگه بيخياله ميكس و ريميكس شدم ولي الان ميخواستم دست بهش بزنم باز يه ايده هاي جديدي داشتم روش انجام بدم واقعا بهتر ميشد
یعنی دیگه دیانا نیست (sm74)
ساپورت نمیکنه (sm74)
هر چی خوب باشه زود تموم میشه (sm50)
دیگه تمومه .. واقعا تموم شد (sm81)
راست ميگيا
ميگه ديگه تمومه
الانم كه نيستش واقعا تموم شد(sm81)
اينو تازه بايد با هدفون گوش بدي
Diana - Bi Mantegh
با این آهنگش خیلی حال میکردم... (sm50)
حالا كه باز گوش ميكنم
ميبينم كه اگه به عقب برميگشتم يه ذره خيلي خيلي خيلي كم ريتمشو كندتر ميكردم
نه دیگه خطر این خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر اگه ماهواره ت اچ دی باشه میشه ولی خودت نمی تونی مسیرشو پیدا کنیا باید به نصاب بگی .
نه اون چيزي كه ميگم نامحسوسه.اصلا منظورم ارومتر كردن اهنگ نيست ولي يه كمكي به وكال ميشد
بيخيال در هرصورت از همينم راضيم خداييش روش كار كردم.مثله بقيه كارا زود و سريع نزدم
بگو بياد بهش بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خب معلومه روش کار کردی ازون قبلیا بیشتر دوست داشتم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)نقل قول:
مرسي.نه بابا اينقدر كار نكردم هرچي ياد گرفته بودم يادم رفت.اگه ميخواستم باز ازينكارا بكنم همينو بهترش ميكردم.يه ايده جديدي واسه بيسش داشتم مدرن و شيك
صابرو بيار ديگه
(sm10)
عزیزان اینو بابک بهم داد و گفت به هر کی که دوست داشتم بدم
دانلود کنید خیلی زیباست ..
شعر اردلان سرفراز
آهنگ پرویز مقصدی جانم
اجرای احمدرضا نبی زاده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ چتر خيس اين حامد دوزاري ٢٧ ميليون بار رو راديوپير پلي شده؟
گه خورده راديوپير.اماراشون همش دستكاريه
حتي به درده پلي شدن تو توالت عموميم نميخوره
(sm2) بیچاره دیانا
ببين من ميرم بعد صابرو مياري هي ميگي كجايي و فلان
(sm118) Hollywood Vampires - Whole Lotta Love (sm118)
اين كاربر فاقد ارزش نظردهي است(sm2)
هاليوود ومپايرز كيلو چندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اخره شب فقط موزيك منو گوش بده(sm2)
این دیوث یه جا بند نمیشه (sm2)نقل قول: