یکی بختک شده (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی بختک شده (sm50)
بچه ها سایت درست شد کدوم بازی ها رو پیش بینی بزنیم ؟(sm70)
(sm50)
اها یادم نبود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد لینکشو داره بهش بگو بت میده
داره به سایر "امل بازی ها" میپیونده (sm60)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر قهوه ی قجری خیلی پر معنی ست (sm50)
الان باز یه سریا بچه ها میان تریپ روشن فکری وردارن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)اخ چقدر مستم من (sm118)
کدوم سجاد باو تو اگه داری بده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست شد(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا نیومدن من برم دوش و لالا فردا 8تا11 1تا 4 4تا7 3تا کلاس سنگین دارم + 2ساعت رفت و 2ساعت برگشت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد دیگه (sm77) داشتم که میدادم از همون اولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد این لینک عکس اسما رو بش بده (sm10)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در یافت با کیفیت برتر برای چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریافت با کیفت Full HD
من کلا دو سال نبودم میدونم کدوم سجاد رو میگی ولی کو الان که سجاد نیست(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داد دیگه (sm50)نقل قول:
قربونت دادا(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گود نایت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم خرابه (sm50)
اره حالا تا اسم خودم رو از بین اسما پیدا کنم کیونم پاره میشه(sm2)نقل قول:
(sm118)
(sm2)اسم من خط دوم بود انگارنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ممنون حسین جان بخاطر اسم اهنگ که تفنگ سر پر گذاشتین اگر قبلا یادتون باشه در این مورد با شما صحبت کردم به امید همکاریهای بیشتر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] · [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] · (sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)(sm134)(sm27)نقل قول:
پارتی بازی در اوردی(sm59)نقل قول:
خط سوم انگار (sm70)نقل قول:
مهدی ترکه دیوث تو ده سالم نیای باران باید منو یادت بره پفیوث ؟ (sm98)
خشکیده تر شدم...(sm50)
مرتیکه پفیوز خودم از قصد اونطور گفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف تو کیونت مگه میشه تو رو فراموش کن داش(sm127)
بازم مرام تونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لاشیا که یه نقل هم نگرفتن (sm10)
میخواستی ایسگاه منو بگیره لاشی (sm41)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد (sm128)
کیون لقشون (sm176)نقل قول:
سجاد کیون لقت باو حالا من اسمم رو از بین اون همه اسم از کجا پیدا کنم خب لاشی حداقل اسمم رو تو سطر اول دوم میزدی(sm70)(sm2)
سطر ششم(sm2)
شب خوش امیر و سجاد (sm10)
چه احمقانه بود عمر من (sm172)نقل قول:
بارسا و رئال و سیتی و چلسی و یوونتوس و رم و psg و موناکو و بایرن(sm120)نقل قول:
(sm180)
الدنگ اسم نصف طرفدارای کت و کلفت محسن زیرته ، برو حالشو ببر (sm70)نقل قول: