کی میشه که منو تو ما بشیمو رها بشیم...
نمایش نسخه قابل چاپ
کی میشه که منو تو ما بشیمو رها بشیم...
چرا سایت داره اینجوری میشه وصل نمیشه یا میبینم پست ها پاک میشن (sm178)
(sm27)
سرعت سایت ک.یری شده(sm178)
هر چی رو که می خوام باز کنم باید برم یه چرت بخوابم تا باز بشه خیلی کنده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی رو که می خوام باز کنم باید برم یه چرت بخوابم تا باز بشه خیلی کنده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm77)
- (sm50)
سرعت آپلود چقدر این روزا شُخمیه!!! (sm50) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فایل 800 مگو که توی دو ساعت و ربع آپ می کردم الآن چهار ساعته 587 مگ آپ شده!!! (sm77)
جمهوری چُسلامیه دیگه نمیشه بیشتر از این توقع داشت.(sm2)
(sm128)(sm128)(sm128)(sm102)(sm102)(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام امیر جان نتت چیه برای آپلود بهترین گزینه نت همراه اول شبانشه هم نامحدوده هم سرعت آپلودش بالاست فکر کنم ۸۰۰ مگو کمتر از نیم ساعت بتونی آپ کنی.نقل قول:
سلام حسین جان نتم شاتله. 8 مِگه. ولی شبانه ندارم. همراه اولی نیستم ایرانسل دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)...
اینقدر بد شانسم دی وی دی رایترم خراب شده اونم تو این گرونی(sm54)
خدا نکنه آدم بد بیاره پشت سر هم میاد... (sm50)
(sm50)
تلگرام بدون قند شکن میاد بالا
برا شما هم اینجوریه؟
ما که کلا میباره واسمون(sm120)نقل قول:
نه چیلتره..نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm50)...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببینید (sm59)
خیلی باحال بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من هنوزم بدون قن شکن کار میکنه (sm77)نقل قول:
خیلی وقته از چشام بی تو بارون می باره
دلِ نا امیدِ من تو رو آرزو داره
ای همیشگی ترین آه ای دورترین
سوختن کار من است نگرانم مَنِشین (sm50)
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm8 1)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81) (sm81)(sm81)(sm81)
(sm66)مخلصیمنقل قول:
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)
(sm50)...
(sm19)
شب سیاهی میزند بر خانههای سوگوار
از چراغ روشن اشک سیهپوشان بگو
پرسه یأس است در آوای این پتیارگان
از زمین از زندگی از عشق از ایمان بگو
سوختم آتش گرفتم از رفیق و نارفیق
از غریب و آشنا یاران هم پیمان بگو
زجه نامآوران زخمی به خاموشی نزد
از خروش نعره انبوه گمنامان بگو
قصههای قهرمانان قهر ویرانگر نداشت
از غم و خشم جهانساز تهیدستان بگو
با زمستانی که میتازد به قتل عام باد
از گـُل خشمی که میروید در این گلدان بگو... (sm127)(sm50)
ببخشید تند تایپ کردم اشتباه شد(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)...
(sm50)
(sm127)
(sm51)(sm128)
(sm98)