پسره پست گذاشته من از همه دخترا بدم میاد!!
.
.
..
.
. ..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
قشنگ تابلوعه جـــ.ق زده دیـــ.وث :|
نمایش نسخه قابل چاپ
پسره پست گذاشته من از همه دخترا بدم میاد!!
.
.
..
.
. ..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
قشنگ تابلوعه جـــ.ق زده دیـــ.وث :|
دوس پسر چيست؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
كسيه كه قصد كردنتو داره :|
البته خیلی خلاصه بود :|
.
.
.
.
.
تو بعضی از موارد پا بده دوستاتم می خواد بکنه :))))))))))))))))
یه جوری لایک نمی کنید انگار من گفتم روزه بگیرید
ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﻓﻘﻂ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺗﻮ ﻗﺮﻋﻪ ﮐﺸﯽ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺷﺪﻡ !!!
.
ﺍﻭﻧﻢ ﺳﺎﻝ ﺩﻭﻡ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﻌﻠﻤﻤﻮﻥ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺍﺯ
ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﺩﺭﺱ
ﺑﭙﺮﺳﻪ ﻭ ﻗﺮﻋﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﻣﻦ ﺍﻓﺘﺎﺩ
یه بارم یکیپــ.ریودو شب جمعه و شروع ماه رمضونش،
با هم افتاده بود، اونم تابستون!!!... الان آسایشگاه بستریه!!!...
پیچ مشکلات جنسی جدید
.
*باسلام پسری هستم ۲۵ ساله که همیشه ج.ق میزنم و به کارم افتخار میکنم چون میتونم زیر ۱۰ ثانیه ابمو بیارم .چن بارم به رکوردای گینس زنگ زدم تا ثبت جهانی بشه و بلاخه تونستم کمتریم مدت ج.ق رو به خودم اختساس بدمم
.
.جواب ملت ج.قی همیشه در صحنه
.
.۱)ملی پوشان پیروز باشید...
.
.۲)ایرانی قهرماااان ایرانی پهلوان
.
.
*۳)داداش تو سرمایه ملی هستی باید حفظت کرد
.
.
۴)یه سال دیگه به خاطر پول بیشتر میره کشوارای عربی ج.ق میزه
.
.
.۵)داداش سبکت چیه؟؟؟
.
.
.
۶)هنرجو یا کاراموز قبول نمیکنی؟؟؟
.
.
.۷)نمره عینکاتون چنده الان ؟؟؟خخخخ
.
.
.۹)تو مرزها رو شکستی .تحریم هارو دور زدی
.
.
۱۰)خسته نباشی دلاوور خدا قوت پهلوان
.
.
*.۱۱)تو استوره کشور مایی ای پسر ک یر طلایی
.
.
۱۲)به نظرم مسابقات هم شرکت کن .یا المپیک یا جام جهانی ج.قیبال .خخخ
.
.
.
۱۳)صحنه را دیدیم .خیلی ک س کشی دیثوس
تو فرودگاه
بسیجیه به یک خانم
که کفش پاشنه بلند پوشیده بود گیر داد که:
صدای تق تق
کفشهای شما تحریک کننده است مراعات کنید.
خانمه بهش گفت :
خداییش شماها چی میخورید که اینقدر
زود تحریک میشین
تو رو خدا بگید منم بدم شوهرم بخوره
ﺩﺧﺘﺮﻯ ﺷﺎﻛﻰ ﻧﺰﺩﻗﺎﺿﻰ ﺭﻓﺖ
ﻣﻌﺘﺮﺽ ﺍﺯ ﺗﺠﺎﻭﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮﺵ ﺑﻮﺩ .
ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻗﺎﺿﻰ ﻧﺦ ﻭ ﺳﻮﺯﻧﻰ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ!
ﻧﺦ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﻗﺎﺿﻰ ﻭ ﺳﻮﺯﻥ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺑﻮﺩ .
ﻗﺎﺿﻰ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﻰ
ﻧﺦ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺳﻮﺯﻥ ﻛﺮﺩ ...
ﺳﭙﺲ ﻧﺦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺳﻮﺯﻥ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ
ﺧﻮﺩﺵ ..
ﺩﺧﺘﺮ ﻫﺮﮔﺎﻩ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻧﺦ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺳﻮﺯﻥ ﻛﻨﺪ ﻗﺎﺿﻰ
ﺳﻮﺯﻥ ﺭﺍ ﺗﻜﺎﻥ ﻣﻴﺪﺍﺩ ﻭﻣﺎﻧﻊ ﻣﻴﺸﺪ !!
ﻗﺎﺿﻰ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﮔﻔﺖ: ﭼﺮﺍ ﺳﻮﺯﻥ ﺭﺍ ﻧﺦ ﻧﻤﻴﻜﻨﻰ؟؟!
ﺩﺧﺘﺮﮔﻔﺖ: ﺧﻮﺏ ﺗﻮ ﻧﻤﻴﺬﺍﺭﻯ!
ﻗﺎﺿﻰ ﮔﻔﺖ : ﺧﻮﺏ ﺗﻮ ﻫﻢ ﻧﻤﻴﺬﺍﺷﺘﻰ ﺟ.ﻨﺪﻩ!!!!
.
.
.
ﻛﻠﻴﺪﺍﺳﺮﺍﺭ: ﻗﺎﺿﯽِ ﻣﺎﺩﺭﻗﻬﻮﻩ!
. همه چی داشت خوب پیش میرفت:'(
همو میخواستیم������
داشتیم عاشق هم میشدیم������
باهم راحت بودیم������
تا اینکــه…
عکس یهوییشو گذاشت ^_^
خدا بهم رحم کرد�������������� ���
ای دیوس(sm98) اگه گیرت نیارم(sm142) (sm39)
توکه گفتی حال حرفیدن ندارم اونوقت میای این همه پست میدی(sm142) باشه دارم برات (sm89)
مرد باید تا دستش بلند میکنه واسه زدن عشقش آلــ.تش زودتر بلند بشه ضامن بشه
...
جمله از هر زاویه که بهش نگاه کنی سنگینه
گفتم حال حرفیدن ندارم نگفتم حال پست زدن ندارم که(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باشه چون تویی حرف هم میزنیم با تو(sm127)
خالـــــکوبی نسل های بعدمـون
...
.
.
سلطان جــــ.ـق پدرم
به بعضیا :
ﺍﯾﻨﮑــــﻪ ﻋﮑﺴـــﺎﺕ 1000 تا ﻻﯾـــﮏ
ﻣــــے خـــوره √√
ﻧﺸـــﻮﻧـــﻪ ﯼ ﻣﺤﺒــــﻮﺏ ﺑـــﻮﺩﻧـــﺖ ﻧﯿـــﺲ
ﻧﺸـــﻮﻥ ﻣﯿــــﺪﻩ ﻫــــﺮ ﺑـــُﺰﻏــــﺎﻟﻪ ﺍﯼ ﺍﺩﺕ
ﮐــــﺮﺩﻩ ﺭﺍﺵ ﺩﺍﺩﯼ ﺗــــﻮ طــﻮﯾــﻠــت
عایا میدانستید زرد کردن رنگ کلمات مورد دار تاثیری در موتور جستجوی برادران اخوی گمنام ندارد یا بیشتر توضیح بدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلی نداشت که(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جـــ.ق موشکل نداره عایا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها این یادم رفت نقطه بذارم الان ویرایش میکنم(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موتشکرم (sm10)نقل قول:
داشتم پازل باند گوش میدادم یکی از دوستان اومد تو مخازه ، بهم میگه چقدر صدای علی رهبری و آرین بهاری شبیه هم هستش بزور میشه تشخیص داد کی الان داره میخونه ...(sm77)(sm77)(sm77)
نمیدونم چرا دریای خزر بیکاره یه سونامی نمیفرسته منو با خودش نمیبره (sm2)
در میانِ این همه شلوغی ،
یک نفر
باشد که تو را بفهمد
بس است...!!
تنها چیزی که بعداز انقلاب نتونستن اسمشو تغییر بدن میوه شاه توت بود
یعنی ما الان باید میگفتیم امام توت
نقل قول:
نگو که دوتاشون نمی خونن که بد جور خاطراتم رو نابود میکنی (sm54)
اعتراف کن که داری شوخی میکنی ، زود باش اعتراف کن وگرنه میپرم تو خزر از صدفای دریا تغذیه میکنما (sm25)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی فک میکردی دوتاشون میخونن؟ (sm70)
به کسی نگیا (sm81) (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو شكر دوتاشون نميخونن وگرنه من الان بايد به جاي صابر تو دريا صدف ميخوردم (sm2)(sm2)
پس چرا عکس دوتاشونو میندازن روی کاور ؟؟ یا مثلا اون یکی قهر نمیکنه بگه منم میخوام بخونم ؟ ؟ (sm54) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
لنتی نگو که بین صدا فرق میزاشتی ، میگفتی این تیکه صدای علی رهبری هستش ، اون یکی تیکه آرین بهاری (sm2)
آرین موزیک و تنظیم رو میزنه البته به کمک هم میزنن ، خو حتما صدای خوانندگی نداره (sm2)نقل قول:
گفتم که به کسی نگی (sm2) آقا چرا عکس دوتاشونو میزارن یا مثلا وقت یکیشون میخونه اون یکی ع-نه عایا ؟؟ (sm2)نقل قول:
خیلی ممنون که منو از این گمراهی چند ماهه نجات دادین و جلوی سوتی های بدتر رو گرفتین (sm2)
نقل قول:
آخه لامصب دو تا برادرم كه باشن صداشون انقدر نميتونه شبيه باشه (sm2) حالا جان من بگو صداي كدومشونو بيشتر دوست داشتي (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
صدای اون یکی رو از این یکی بیشتر دوست داشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خيلي خوبي (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
مثلا فک کن اینا انقدر صداشون شبیه هم هستش اینطوری میخونن:
چشماش به چشمام که زل میزنه
عاشق میشه بیشتر این دل دیوونه
اون تیکه هایی که قرمز هستش رو علی رهبری میخونه ، اون تیکه هایی که مشکی هست رو آرین بهاری میخونه(sm2)
در همون کلمه دیوونه آخر اگه دقت کنین دی رو علی رهبری میگه ، و رو آرین ، و دوم رو علی ، بعدش نه آخر رو آرین میگه ، سخته متوجه شدن باید به سبک رسول گوش بدین تا متوجه بشین(sm2)
ببین خانم منشی چه کرده با من (sm30)(sm30)نقل قول:
حالا ما یه سوتی دادیم ببینم میتونین منو معروف کنین تو فضای مجازی (sm2)نقل قول:
باو اون عکس کاور لنتیشون منو گمراه کرد (sm30)
نقل قول:
رسووووووووووووووول مطمئني عطرُ دادي به منشيه من الان شك دارم كه نكنه دادي به صاب كارش (sm2)(sm2)(sm30)(sm30)
نقل قول:
خدا رو شكر 3_4 نفر نبود تو كاور وگرنه چه هنگي ميكردي براي تشخيص صداهاشون (sm2)(sm2)
نترس تنهایی معروف نمیشی ، این دوستمونم هست اونم همینطور فک میکرد (sm2)نقل قول:
بجز تو دهن اونم دارم سرویس میکنم (sm2)
عاااالی گفتی (sm2)نقل قول:
صاب کارشونم بچه خوشگله لابد (sm30)