من نمی دونم مربی میخواد معجزه کنه ؟ وقتی بازیکن توی زمین ساز خودش رو میزنه !
از کی روش بهتر دیگه پیدا نمیشه واسه تیم ملی !
بهترش رو بخوان باید برن آنجلوتی رو بیارن (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
من نمی دونم مربی میخواد معجزه کنه ؟ وقتی بازیکن توی زمین ساز خودش رو میزنه !
از کی روش بهتر دیگه پیدا نمیشه واسه تیم ملی !
بهترش رو بخوان باید برن آنجلوتی رو بیارن (sm30)
رییس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه اشتباهات داوری در نتیجه امروز (جمعه) تیم ملی فوتبال ایران تاثیر زیادی داشت در باره احتمال بازبینی و لغو قرارداد کارلوس کی روش گفت: در این باره در هیات رییسه بحث خواهیم کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابراهیم تهامی جایگزین کارلوس کیروس شد
فک کنم میشد قهرمان هم بشیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا ایران آنچلوتی و مورینیو نمیخواد ...ایران معمار میخواد مثل هیدینگ البته نه این هیدینگ(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل جدیدش کی میاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژاپن 60 سال پیش دقیقا شرایط ما رُ داشته ...همین فسادا ...همین درب و داغونیا.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه 60 سال دیگه ما هم اونا باشیم؟(sm50)
وقتی خدا خودش عربه بعدش ما چرا دعا میکنیم که عربا رو ببریم ؟(sm2)
(sm77)نقل قول: