بدبخت میان میگیرنت میبرنت کنار دست همون دیانا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بدبخت میان میگیرنت میبرنت کنار دست همون دیانا (sm2)
واسه تو رو که موندم تایم شبانه شروع شه دان کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشكال نداره بيان ببرن اتفاقا كنجكاوم ديانا رو كجا بردن(sm2)
عوضي اصلا دانلود نكن نااميدم كردي(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم شایدم خودش دیگه نخواسته ادامه بده (sm74)
دیوثا واسه 6 مگ چند ساعت میخوان صبر کنن (sm2)
حالا ناراحت نشو، رو رنگدانه های پوستت تاثیر میزاره خراب میشه (sm2)نقل قول:
الان دان میکنم (sm120)
نه بابا چرا ادامه نده
بعدشم من رفتم كانال تلگرامش ديدم تو پستاش اصلا حرفي از نخوندن و اينا نيست
يهويي همينطوري ديگه پست نذاشته
بپا عاشقش نشي گرفتارمون كني(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)اجرای سرما خورده شادمهر
ببین به کجا رسیدیم با صدای سرما خورده فاز میگیریم (sm2)
(sm2)
نه بد نشده خوبه (sm29) از این سسخلایی که هر روز کار میدن بهتر نباشه بدتر نیست... فقط تایمش کمه تو ذوق میزنه (sm120)نقل قول:
یدونه بیس دار خفن بساز از یه آهنگ احساسی غمگین که حداقل 5 دیقه باشه، گوش بدیم بری بالا بالا بالاتر، بالاتر از ستاره (sm120)
ساپورت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من فکر میکردم همه خوششون میاد تایمش مختصر و مفید باشه که خسته کننده نباشه.نقل قول:
ولی مثله اینکه برعکس فکر میکردم
4 دقیقه خوب بود میزدی
من میگم نصاب بیاره ولی اگه میخواد خودش قیچی بزنه بگو عکس اموزشی بذارم براشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی دیش گردون / چرخون / بر بون / . . . / داریم (sm2)
اون که خسته کننده بشه یا نه دیگه به هنر خودت ربط داره (sm120)نقل قول:
ولی خوب بود، خسته نباشی (sm19)
اینم در اصل 3 دقیقست چندثانیه کمتر داره از3 ولی اره حالا که میبینم همه میگن کمه باید همون طرفای 4 میزدم.ایدشم داشتم که چه چیزایی اضافه کنم طولانی تر بشه
خب خره رکورد کن دیگه.فیلممون کردی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه بده به کارت، امیر هم کاراتو میزنه (sm59)(sm2)نقل قول:
باو امروز شنبه ست تا 5 شنبه وقت داره
امشب منو تو داره ؟
ازاون نظر اره درست میگی.10 دقیقه هم میزدم نمیذاشتم اونجوری بشهنقل قول:
مخلصم(sm93)
گوش دادم خوشم اومد دی سول
دیش گردون داره نصاب نمیخواد کهنقل قول:
نقل قول:
نه چووون گلابی ! (sm2)
نصابِ قبلی سس خل بود اومده 6 تا ست رو راه انداخته همش کرسی شر .
فقط هاتبرد و عرب ست به درد می خوره .
اون 4 تا یکیش یوتل ست 3 هستش .
که منو تو اچ دی روی یوتل ستِ 7 هستش .
اون 3 تا هم یکیش اینتل سته .
دو تا هم روسی که سر در نمیارم . (sm51)
مقوا و ماقبل موسیقی واقعا متاسفم برا موسیقی
(sm2)
نه دیگه پیر شدم عرصه رو به جوونا واگذار میکنم(sm2)نقل قول:
تو خوشت بیاد من دیگه به خودم خیلی امیدوار میشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm93)
این هی میاد میره بگو بیاد درست بگه مشکلش چیهنقل قول:
فرکانسو بزنه میاد دیگه شبکه ها
چووونی من هستم که ! (sm128)
یوتلستت اگه اسمش w3 هست خب اسمه قدیمیه همین 7 عه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقعی یوتل ست 7 رو نه دارم فرکانسِ چی بزنم دیوث !
مردک با دیجی مملکت درست صحبت کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm54)