(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا نوشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مذبوحانه | كلمه اي شگفت انگيز
اينجور كلمات خيلي ذهن ِ آدم رو درگير ميكنه.
اصن آدم دوست داره همينجور ازش استفاده كنه.
من اگه رئيس صداسيما بودم دستور ميدادم اين كلمه رو تو هر بخش خبري اعلام كنن تا قشنگ جا بيافته تو جامعه.
به عنوان مثال در خبر ِ مربوط به مجلس شوراي اسلامي ميشه اينطور بيان كرد كه : نمايندگان ِ مجلس، در حركتي "مذبوحانه"، موفق به پنهان كردن ِ بورسيه هاي غيرمجاز و رشوه هاي گرفته شده براي خريد ِ كرسي هاي خانه ي ملت و بي لياقتي در رأي دادن به مسائل مهم ِ كشوري و ... نشدند.
يا اينكه اگه من مدير دفتر موسيقي كشور بودم دستور ميدادم تا توو هر آلبومي از اين كلمه استفاده كنن.
مثلا :
"مذبوحانه"، چشمات به من ميگن
روز جدايي خيلي نزديك ِ
ميري نميدوني كه دور از من
دنيام عجيب، "مذبوح" و تاريك ِ
يا اگه وزير آموزش پرورش بودم دستور ميدادم تا در كتب ِ درسي ِ ابتدايي ( مخصوصا پايه ي اول ) از اين كلمه به كرّار استفاده بشه تا فهم ِ علمي و ادبي ِ نوشكفته هاي مسير ِ دانش و خطر اندكي بالا رود.
مثلا :
بابا، "مذبوحانه"، آب داد!
بابا، "مذبوحانه"، نان داد!
بابا، "مذبوحانه" خود و بچه هايش را از فقر نجات داد!
خلاصه اينكه اين كلمه به شدت گيرايي ِ عجيبي برام داره كه ميشه از مشتقات ِ اين كلمه هم به خوبي استفاده كرد.
حتي معني ِ اين كلمه هم به اندازه ي خود ِ كلمه زيبا و پرمعناست.
حرکت مذبوحانه : حرکتی که بقصد نجات از مضیقه انجام گیرد ولیکن نتیجه ٔ آن معکوس باشد، همچون حرکت حیوان مذبوح که فوران دم بیفزاید و مرگ او نزدیکتر سازد. حرکتی چون حرکت مگس در تار عنکبوت .
كه اين جمله ي آخر وصف ِ بسياري از ما آدميان ِ امروزي ست كه همچون مگس يا حشره اي در تار عنكبوتي از دروغ و ريا و جهل و خوردن حق و ... كه به دست خود ساخته ايم، دست و پا ميزنيم و به جاي رهايي بيشتر به مرگ ِ خود نزديك ميشويم.
باشد كه "مذبوحانه"، رستگار شويد
و من الله توفيق
(sm59)
(sm120)قسمت بعدی یحتمل جنگ داریم
بابا الي نذااااار (sm81)(sm1)
به داش ملی فحش داده بودن ؟ (sm77)
کی بوده ؟
آی نفس کشششششششش
کدوم نامردی بوده ؟ ما رو ناموس سایت حساسیم ( البته خودمم یه بار همینجا عصبانی شدم و به دختر مردم فحش دادم (sm25)(sm120) )
احسان مگه قرار نبود از آمريكا رفتنت عكس بذاري (sm120)
باو ما هنوز منتظريم (sm120)
مردان سنگی دیگه چه کوفتیه (sm120)
جان خودم منزل اجازه نمیده (sm25)(sm120) یه عکس ویرایش شده از خودم واستاد اندی گذاشتم ندیدی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردان خدا پرده ی پندار دریدندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردان سنگی ... (sm25)
باع. پ تو كي ازدواج كردي ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77) ؟؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) باع . يه جوري نگاه ميكني انگار اومدم تالار شام خوردم الان دارم قدرنشناسي ميكنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مباركت باشه ان شاءالله خوشبخت باشين (sm10)
مرسی (sm10) ایشالا عروسیت (sm176)(sm120)نقل قول:
بهمن پارسال دیگه (sm120) تاپیک خداحافظی زدم ، رفتم زن ستوندم ، اجازه گرفتم دوباره اومدم (sm120)
الی خیلی دیوثی (sm178)
به گزارش "ورزش سه"، محسن بنگر که در دیدار برابر استقلال خوزستان دچار شکستگی پا شد موفق نشد خود را برای دیدار حساس پرسپولیس و استقلال آماده کند و به این ترتیب او را باید غایب بزرگ تیمش در دربی نامید.(sm25)
الی با من قهر کرده (sm25) من قهر همه رو میتونم تحمل کنم ولی قهر الی رو نه (sm120)
به نظرت ما بیشتر گُل میخوریم یا شما ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول از اینکه چهارتایی شدنتون رو تسلیت میگم (sm10)(sm2)نقل قول:
با این اسگلایی که ما تو دفاع داریم شما گل نزنید ما خودمون گل میخوریم حاتمی یه سوتی میده علی عسگر میپره هوا توپ رو میزنه اوت سوشا از اوت در میاره میکنه تو گل (sm2)
شمارو نمیدونم (sm120)
این فصل کله مرغی یعنی هیچ گهی نخورد (sm2) بازی رفتم که باخت بمون تمام امیدش به این بازیه لاقل اینو ببره
تعداد باختاتون تو این فصل از دستم در رفته ولی دبل کردن در باختها رو تبریک میگم خدمت لُنگی های عزیز (sm10)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم صادقی ِ فردیناند داریم ، مگویان داریم که خدای سوتی هستن (sm120) فروزان هم نه نمیگه (sm120)
آخر بازی رضا خروس و ممد نولی با هم سجده شکر به جا میارن که فصل تموم شد (sm120)
اندو جوری خوشحالی میکرد که بازیکنای پرسپولیس جلو کیسه اینجوری خوشحالی نمیکردن بعد میاد میگه من استقلالیم (sm2)
نه اینکه علی لایی مثه خر بالا و پایین نمیپرید وقتی سوراختون کرد (sm120)
علی دایی خوشحالی معمولی میکرد بالاخره سرمربی تیمشه نه اینکه مث اندو خودشو جرررر بده انواع و اقسام خوشحالی ها رو به نمایش گذاشته بود تو زمین نزدیک بود از خوشحالی سکته کنه (sm2)نقل قول:
خوشحالی معمولی ؟ (sm70) خشتکش جر خورد (sm120)نقل قول:
قربونت (sm176)نقل قول:
پاییز ِ چشم تو وقتی بباره
وقتی که ببینم این بارونه
بارون ِ چشم تو وقتی بباره
وقتی که ببینم این پاییزه
که میباره ، که مثه اشک ِ چشات فاییده نداره
آسمونی ، تو میدونی ، این بارونه
تنهايي ام را شهر دارد مي فشارد
مردي كه جز تنهايي اش چيزي نداردهي آينه اصرار دارد كه ببينم
كه زنده هستم كه هنوز عاشق ترينماين آينه كه نيست، يك عكس قشنگ است!
من مرده ام... و پاسخ آ يينه سنگ است
دارم به سمت هيچ بودن مي گريزم
دريايم و بايد كه در جويي بريزم
دنيايتان ديگر برايم جا ندارد
اين روزهاي شبزده فردا ندارد...(sm50)
سید مهدی موسوی
کاملاً تایید استاد(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم ستاره سربی ابی اومده بود ، درس و مشق هم تعطیل شد (sm1) دیوانه شده بودم (sm178) والبته کمی تا قسمتی ک. سخل (sm120) شابلون بزرگ گرفته بوده بودم رو دیوارا با اسپری اون طرح EBI که تو ویدئو نفرین بود رو میزدم (sm120) حتی میخواستم رو دیوار اتاقم بزنم که مادرم نزاشت
اما حالا آلبوم ابی اومد ، یه بار گوش دادم و شیفت دلیت !! (sm25) چهار تا خزعبل و یه ملودی روش و یه تنظیم خز و روانه مارکت !!! همین (sm25)
(sm2)
برو خونه(sm2)نقل قول:
باز این اومد (sm178)(sm120)
برو تاپیک بغلی در مورد م .. ج . اسپم بده (sm2) مرتیکه خجالتم نمیکشه (sm39)(sm120)
چیو خلاصه کردی؟(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه واقعاً خجالت نمیکشی (sm39)(sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 سالته (sm120)
کصافطو نگاه(sm2)نقل قول:
ما شوخی میکنیم قرار نشد تو سوء استفاده کنی(sm120)
(sm2)یعنی بزرگترین تونل زیر گذر رو افتتاح کرد براشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین میگه سوء استفاده که انگار ... (sm120) خجالت بکش از سن و سالت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری نمیکنم که خجالت بکشم(sm120)نقل قول:
تو خجالت بکش که با اندی عکس میندازی(sm2)
دیگه سربه سر استقلالی ها نزارید(sm2)
.
.
.
.
.
فقط بگید نریمان جهان بگم بیاد ؟ ؟