(sm50)...
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)...
(sm50)
(sm77)
سلام بچه ها تازگیا uploadboy خیلی داغون شده نمیتونم چیزی ازش دانلود کنم سرعتش خیلی پایین اومده بیشتر از ۱ لینکو نمیشه همزمان دانلود کرد اجازه نمیده قبلاً خیلی بهتر بود شما ام همین مشکلو دارین؟
سلام حسین جان. آره جدیدا" کند شده ولی میشه دان کرد یه جوری این کار رو کرده به خاطر کسب درآمد می خواد شما یا شخص دیگه ای بری ثبت نام کنی ماهیانه پول بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که لینک مستقیم بهت بده و راحت دانلود کنی فقط برای کسب درآمد!!! من اینکار رو کردم یکی دو بار پول دادم ماهی 15 دادم لینک مستقیم داد راحت دانلود می کردم.
دقیقا امیر جان (sm62)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) دلت میخواد بری برو... کی تحمل داره تو رو؟!
آقا چرا کیفیت کارای پویا کم شده؟ (sm2)
درسته چند وقتیه اینجوری شده به خاطر درامده حسین جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یه وقتایی همه چی هست ولی یه کمبود داری که دیگه چیزای که داری به چشمت نمیاد .
یه وقتایی هم همه چیز با هم نیست (sm50)
(sm132)
گويند بهشت و حورالعين خواهد بود
وانجا مِى ناب و انگبين خواهد بود
گر ما مِى و معشوقه گزيديم چه باك
آخر نه به عاقبت، همين خواهد بود
خیام
(sm127)
در خود ستمگرانه ،
من چاه می کنم
من نقب می زنم
من حفر می کنم ... (sm172)
(sm123) (sm59)
دلتنگی های آدمی را، باد ترانه ای می خواند
رویاهایش را آسمان پر ستاره نادیده می گیرد
و هر دانه ی برفی به اشکی ناریخته می ماند
سکوت سرشار از سخنان ناگفته است
از حرکات ناکرده
اعتراف به عشق های نهان
و شگفتی های بر زبان نیامده
در این سکوت حقیقت ما نهفته است
حقیقت تو و من
از مارگوت بیگل
ترجمه ی احمد شاملو
(sm50)
(sm51)
(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)( sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(s m178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm 178)(sm178)(sm178)
(sm50)...
(sm81)
امروز المثنی ندارد...
با غصه های بیجا هدرش ندهیم...
امروزتون زیبا، پُر از موفقیت و سرشار از خیر و برکت... (sm10)
گاهی برای خودَت زندگی کن
بدونِ ترس از قضاوتِ دیگران...
(sm50)
(sm81)
(sm134)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی چشمات مال من بود
تو سرت خیال من بود
مثل من که آرزومی
آرزوت وصال من بود
کاشکی دستامونو زنجیر میبستیم
مابه هم
همه جا داد میزدیم که عاشقیم عاشق هم ... (sm50)
(sm50)
(sm176)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی به ذهنم نرسید بابک نازنین که زمینهی کلامت کنم جز اینکه
ای کاش عشق را زبان سخن بود ...
(sm27)
(sm50)
(sm77)
سلام دوستان یه سوال داشتم.من تو trainbit فایل آپلود کردم دانلودم داشته ولی کسب در آمد هنوز صفره میشه راهنمایی کنید(sm120)
سلام حسین.نقل قول:
Trainbit فقط همون فضای آپلود و سرعت بالاش خوبه، کسب درآمد آنچنانی نداره.
(sm50)
بعضی وقتا دلم میخواد داد بزنم خالی شم حیف نمیشه..(sm172)
شما هم اینجوری شدین تا حالا یا فقط من مخم تعطیل شده(sm2)
فعلا" صادق جان یه جورایی هممون تعطیلیم. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)