شب اول قبر شیرازیه:
نمازتو خوندی؟
.
.
.
.
.
.
وووووی عامو بذا از راه برسیم
تازه مردیماااا،خسته و کوفته!
نمایش نسخه قابل چاپ
شب اول قبر شیرازیه:
نمازتو خوندی؟
.
.
.
.
.
.
وووووی عامو بذا از راه برسیم
تازه مردیماااا،خسته و کوفته!
قشنگ جواد عزتی رو اورد که من گسل بخورم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رفتن کسی دور و برم نیست... (sm50)(sm27)
خوراک ؟ (sm2) اینطوری ورشکست میشیم میره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مــــــــــــیدونم میــــــتدونم (sm120) آخه چرا آهنگ ِ فوق احساسیه استاد رو مسخره میکنن و جوک میسازن (sm81)
آخه من کجا گله کردم ؟ (sm25)نقل قول:
السلام علیک یا بانو (sm176) خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا ینی ببخشید ننه ، جزامی رو همینطوری گفتم و منظورم با شما نبود به خدا (sm10)
آخه من کجا قضاوتت کردم ؟؟ شوخی کردم گفتم مادر جان جوابمو نمیده تحت تاثیره (sm120)
میدونم کدبانو هستی و مشغول کارهای خونه ، وقت نمیکنی جواب بدی
آخ ملاجم ننه (sm54)(sm120)
و ما همچنان مخلص (sm10)
آخه چه ربطی داره به قضیه کنتاکت ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و باز هم ما همچنان مخلص (sm10)
پرویز و اردشیر رو نیگا (sm2)
یه نکته هم داره این عکس (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیب ترین تجــــــــــــــ/اوز جــــــــــــ.. نسی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجام ممه دوست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول چه گندی زد که بن شد؟(sm2)
کم پیدایی (sm120) در حال ِ تیر کردن ممه ای ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]