وای برای این روز سرد چه ویدیویی میشه ساخت بدن سینارت بسازه
چه ویدیویی میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
وای برای این روز سرد چه ویدیویی میشه ساخت بدن سینارت بسازه
چه ویدیویی میشه
روز سرد ویدیو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز سرد با یه تیم جدیده
آره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه میدمت هم هست
تا فرید جون هست مشکلی نیست شادمهر همه رو ویدئو میکنه (sm2)
خدا کنه غرور ویدئو بشه (sm25)
فرید ناصری نشون داد از زیگوارت بهتره ولی به سینارت نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم جدید یعنی به غیر از اینا فکر کنم زیگوارت ویدیو شو بسازه
پس اهنگ اس شادمهر هم مشخص شد غرورنقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی امکانش هست بشه
سلیقه ی کج و کوله ی من اینو میگه ، حالا آخرش دیدی تو نظر سنجی ها آخر شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبین باشنقل قول:
شادمهر اخر نداره یکی از یکی بهتر ولی 2و3 شاهکار داره تو البوم که یکیش از نظر من روز سرده با اون دموی عالی
اهنگ جدید حسین قربانپور رو هم گوش کنید
اهنگش یه کم کوچولو شبیه تجربه کن هستش
تیم جدید زیگورات نیستنقل قول:
یه تیم غیر از همس(sm70)