استقلال و پرسپولیس رو دولت به گا داد.. اونوقت ما میایم به هم میخندیم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
استقلال و پرسپولیس رو دولت به گا داد.. اونوقت ما میایم به هم میخندیم(sm120)
اوه امیر (sm120)
اینو بدجور تایید میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرای الان همش خزعبله و هیچ ریتمی نداره ، چهار تا خواننده دوزاری هم ناله میکنن و این شده وضع موسیقی مملکت
موسیقی لس آنجلس موقعی افت کرد که اومدن سراغ چهار بچه سوسل داخلی ، وگرنه بازم سر بود نسبت به داخل ! ذائقه ملت رو با ناله عوض کردن و ریدن به موسقی رفت
یه تراک آلبوم های قدیمی ابی و سیاوش و داریوش می ارزه به کل آلبوم هایی که تو این 10 سال اومده
مطمئن باشید هواداران جمعه ورزشگاه را پر می کنند و من می گویم 125 هزار نفر به ورزشگاه می آیند و حتی بیرون از استادیوم هم تراکتور را تشویق می کنند. 70 هزار نفر داخل ورزشگاه و بقیه بیرون از ورزشگاه جشن قهرمانی می گیرند. هواداران برای کمک به تراکتور به ورزشگاه می آیند و ما هم برای برد در این بازی تمرکز می کنیم.
(sm2)
لُنگی های محترم تومبون خود را سفت نگه دارین و از مال تراکتور بالا نروید (sm70)
باز زر زر شروع شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm3)
زر نزن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما نمیخوره تراکتور(sm2)
انشالله که نفت قهرمان میشه(sm120)
میشکنم بی تو و نیستی به سراغم نمیایی که ببینی
بی تو میمیرمو نیستی تو کجایی تو کجایی که ببینی
میشکنم بی تو و نیستی به سراغم نمیایی که ببینی
بی تو میمیرمو نیستی ، تو کجایی تو کجایی که ببینی
(sm1)
ممر این تیکه رو بخون ، اوج صداتو ببینم پسریم (sm120) نت دو بالا (sm120)
از مال داش علی منصور هم بالا نروید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر تیمی قهرمان بشه ولی سپاهان (sm3) اصن بیان جامو بدن لُنگ (sm2) ولی سپاهان (sm3)
مستقیم رسیده به سقف به من میگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون لق همشون... همین که سهمیه نگرفتین کافیه(sm2)
نبودی، نتم قط شد، به اجبار رفتم. (sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) من تو این فکر بودم که اگه قراره زیر آوار جان به جان آفرین تسلیم کنم، هارد لپتاپ هم در زیر آوار به طور کامل به ما بره، که نشه چیزی ازش بدست آورد. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنا بر اعلام روابط عمومی ِ تاج : به پاس زحمات چندین ساله ی لُنگ برای فرار سقوط ، در پایان دربی جامی تحت عنوان " فرار از سقوط لُنگ " به تیم لُنگ اهدا خواهد شد
در پایان دربی نورافشانی در ورزشگاه صورت گرفته و ورزشگاه لُنگباران خواهد شد (sm2)
ناصرخان و فیروز.. تیم 13 جدول یادت رفت(sm2)نقل قول:
حال یه سال اینطوری شده ها (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لُنگتون هر سال فانوس به دسته (sm120)
(sm120)صدای من تا لا بمل می کشهنقل قول:
اینم فک نکنم دو باشه ، اون دو خیلی بالاس . دو اکتاو دوم سی منظورته؟ یا اکتاو اول؟ اکتاو اول که زیاد بالا نیس
دسته سه رو ول کردی میگی سیزده ؟ (sm2)نقل قول:
لا مبل میشه همون صدای نکره ی خودمون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدایت را دستکم نگیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جورایی به دو میخوره ها مثل خلیج فارس ! اکتاو اول بخون که زیاد بهت فشار نیاد (sm120) فقط قبلش یه آب قند بخور که فشارت نیافته کار دستمون بدی (sm120)
فعلا که رکورد دسته شماست...13 با اسطوره تون(sm2)نقل قول:
ما هنوز به شما نرسیدیم..
گفتم لیگ برتر و چند سال اخیر رو بگم که نگه از عهد بوق اوردی امارو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا که جزو اقتخارات امیر قلعه نوعی(sm2)به فتل میگفت من با تیم تا دسته 3 رفتم(sm120)
بازیکنان والیبال اکثریت بارسایین (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سطح آرزوهاتون همین لیگ ایرانه (sm70)(sm120) خوبه هر سال دارین میجنگین که سقوط نکنین (sm120)نقل قول:
تیم جوونی داریم(sm2)نقل قول:
میخواست افتخاراشو به رخ فتل بکشه میگفت من کیسه رو از دسته سه نجات دادم (sm2)نقل قول:
یادم رفت هر سال جزو 4 تا تیم هستین تو اسیا(sm2)خوبه چند دهه هست هیچی نشدین تو اسیا مثل ما(sm2)نقل قول:
همین پارسالم که شما 5 شدین ما 2 شدیم(sm120)
اون دو رو بزنم که صدام میشه چپ کوک لامصب (sm2) همین لا بمل خیلی بالاس واسه من ، صدای من نازک نیس کلفته ولی باس نیسنقل قول:
اکتاو اول که در حد حرف زدنه واسم .. پایینشو بعد نمیشه خوند (sm120) ولی من پرنده و پوست شیرو رو تو همون اوج خوندم (sm50) پرنده خیلی بالاس
گفتم فوتبال ایران چی ؟ یه خنده ی معنا داری کردن (sm2)نقل قول:
یگانه (sm3)
هر چقد جلو میرم چرت تر میشه.
ولی فتل خیلی باحال تر جواب داد...نقل قول:
تو همونی هستی که بین 4 تا تیم.. استقلال رو 5 کردی(sm2)
چه خودزنی کرده بودن(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
تو یه سری هجاها صدام بالاتر از لا هم میره ، میشه گفت بستگی به هجا داره که چطور از هنجره استفاده کنم ..
نکته ی کلفتش همینجاس (sm120)
شانس ارودی فقط خندیدن(sm120)نقل قول:
اروم باش پوریا جونم(sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واقعاً حیف شد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه مدرن تاکینگ که 11 سال به فنا رفت(sm25)
کی ی تک اهنگ میدی بگوشیم(sm132)نقل قول:
امسالم بین ۴تا شیشم شدن (sm2)پیشرفت خوبیه کلانقل قول:
دیگه بالاتر نرو جر میخوری ها (sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
فعلا دارم کارای آلبومو ماکت میزنم (sm120) بعدشم دارم میرم کارخونه کار کنم از ماه آینده.. فکر نکنم آلبوممو کامل ماکت بزنم..6تا ماکت شده تقریبا فقط یه سری وکالشونو باید بگیرمنقل قول:
تموم کردم شاید تک آهنگ دادم تا پاییر (sm50) باید دید این کار چقد وقت واسم میذاره