تازه دیروز هم دینامیک داشتم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
تازه دیروز هم دینامیک داشتم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم برم مقابل داعش جنگ بابام گفت بیا نصیحتت کنم :
یه سیب انداخت بالا،،،،، سرم بردم بالا ببینم هزارتا چرخ میخوره یا نه!!! که،بی هوا با لگد زد تو خ.ایم
جاتون خالی ت.خمام الان بین دندونام گیر کرده.
بعد میگه هنوز آمادگی جسمانیت پایینه
گفتم خدا خیرت بده آمادگی جنسیم بگا رفت پدر/
سلام.همه امتحان یونی دارن و بگا رفتن.من از 20 تا 24 6 تا امتحن دارم 3تاشو دادم فردا فیزیک با مصالح ساختمانی پس فرداش هم درک وبیان معماری که باید 250تا پرسپکتیو بکشم جرررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررر رفتم از بیخوابینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا دوستان میان که یه کم حالشون عوض شه یکم نفس بگیرن واسه باقی دردا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش دیدی سلام منو بهش برسون ...(sm10)
بعدا نوید میگه احسان خیلی جنبه داره ، اتفاقا احسان خیلی جنبه کم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو داری میری خارجه یه مترجم نمیخوای عایا؟
اگه باهات اومدم (sm172)
بی سبیلِ بی جنبه (sm70)(sm127)
پارگیاتم دوس دارم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید خواهش کنی (sm70)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادا ما همینجا هم بزور راضیت کردیم که اجازه بدی فعالیت کنیم ، هنوزم بچه ها میترسن یه روز دوباره بیای بگی در اینجا رو تخته میکنم (sm70)
بسوزین همتون من اصن امتحان نرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_a2222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجاش یه سره امتحانات الهی ، تمومم نمیشه امتحانات