نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفت شون روی یوتل ست هستن که نه دارمشون .
روی هاتبرد فقط دارمش .
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفت شون روی یوتل ست هستن که نه دارمشون .
روی هاتبرد فقط دارمش .
شبکه رو یوتلت داری کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم و فرکانس یکیشونو بگو
(sm50)
(sm2)بیا بخورش بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط d.sol [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی بی سی یِ فارسی .
فرکانس :
10721
h
22000
© [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Txp No
Source
DateFreq Pol
ModeSR-FEC Channel Name web V.PID A.PID
LanguageSID
CodeFoot
PrintsComments A1
Hendrik
05.01.201710721 H
DVB-S/MPEG-2
DVB-S/MPEG-422000 3/4 IVG [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Start FM
onBBC Persian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 101 102 Far 1 Simaye Azadi Iran National TV HD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 201 202 Far 2
MPEG-4/HDRang A Rang TV [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2010 3010 Far 10 TIN TV (Tasvir Iran TV) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2012 3012 Far 12 Angel TV Europe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 149 150 Eng 20 Ahl-E-Bait TV [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2001 3001 Far 2201 Hawza Ilmiyya TV [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2003 3003 2203 Manoto [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 3555 3675 Far 7355 Imam Hussein TV 1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 7401 7411 Ara 7466 -R- Start FM 302 3 -R- Radio Syrnet 402 4 -R- Radio Jahani
همینو کم داشتیم نصاب ماهواره .. :l
C5
Colombos
14.12.201611304 H
DVB-S2/8PSK
MPEG-429700 2/3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Amir TV
info card
onManoto HD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 33 34 Far 1
MPEG-4/HDOpera 1 Family HD info card [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 5021 Far 502
MPEG-4/HDOpera 2 Series HD info card [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 5031 Far 503
MPEG-4/HDOpera 3 Cartoon HD info card [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 5041 Far 504
MPEG-4/HDOpera Action HD info card [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 5051 Far 505
MPEG-4/HDMTV Persia HD info card 5061 Far 506
MPEG-4/HDAmir TV HD info card
C5
Colombos
14.12.201611304 H
DVB-S2/8PSK
MPEG-429700 2/3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Amir TV
info card
onManoto HD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 33 34 Far 1
MPEG-4/HDOpera 1 Family HD info card [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 5021 Far 502
MPEG-4/HDOpera 2 Series HD info card [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 5031 Far 503
MPEG-4/HDOpera 3 Cartoon HD info card [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 5041 Far 504
MPEG-4/HDOpera Action HD info card [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 5051 Far 505
MPEG-4/HDMTV Persia HD info card 5061 Far 506
MPEG-4/HDAmir TV HD info card
خب !؟
(sm27)
خب به جمالت.الان ثابت کردم ماهوارت یکیه خب
نبینمت سینجول
دیوث سرچ دستی بزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقع سرچ fec رو بذار رو اتو
چه ربطی داره دیوث !؟ (sm2)
بی بی سی یِ فارسی شاید روی اون یکی هم با همین فرکانس باشه !
به والله میرم خودمو میکشم
(sm2)
بذار تست کنم .
خب تو امتحان کن شاید همین باشه فک کردی نصاب بیاد اگه بدونه تو اینو داری الکی میگه بیا من برات درستش کردم (sm2)
عوضی تست نمیکنی میای زر میزنی فقط؟
بابا نصاب کیلو چنده من خودم نصابا رو اموزش میدم دارم میگم یکیه
دیشب بهت چی گفتم خطر
خفه شین دارم تقلب مینویسم حواسم پرت میشه ..
اینو میدونم ولی تو که اونجا نیستی که صابرم اطلاعاتی در این زمینه نداره اگه باشه باید بهش بگی که اینم سرچ بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نباشه که باید نصاب بیاره که منم به این فکرم که داره سبکه رو
دقیق گوش بده
یوتلتو انتخاب میکنی
فرکانس 11304 میزنی
افقی عمودی رو میذاری H.اگه منوت فارسیه که من متنفرم باید بذاری رو افقی
پولاریزاسیون رو میذاری 29700
FEC Auto
افقی عمودی رو میذاری شیه پوزیشن جدیده !?؟!
به حرفم گوش نمیده وگرنه حل شده بود تا الاننقل قول:
صابر به حرفش گوش بده ..
(sm155)
سینجول ایه اومده تو همیشه زر بزنی؟ یه 5 دقیقه ببند حلقو
(sm2)
(sm59)به خیار گفته بودی فهمیده بود
(sm2)باو بدبخت تازه اومده بود کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گربه رو دمه حجله باید کشت(sm2)
به صورت Death race ی همتونو میفوکما 2017 شم اومد ..
شده باشه با هواپیما میرم خودم درستش میکنم.باید رکورد بکنه(sm2)نقل قول:
سوار خیار رضا شو با هم برین مثه دسته جادو هری پاتر پروازم میکنه ..
اول ریدی با این اسم نوشتنت دوما این دد ریس ادامه اون سری نیست.عددی که با اسمه فیلمه بخاطره همینه
فیلمشم معلومه تخمیه فقط رو کاورش یه ممه قشنگ هست
درس نوشتم بوزینه ..
اورانگوتان عمت ویرایش کرد؟(sm2)