دستاتون ببریم سمت آسمون ...(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
دستاتون ببریم سمت آسمون ...(sm176)
فردا این موقع من دارم شعرهای آلبوم حضرت استاد رضا یزدانی رو پست میکنم و شما هم با ناراحتی فراوان نظاره گر خواهید بود ...
فردا این موقع دیگه هیشکی هیچی نمیتونه بگه ، خورد زیر حجم نبوغ حضرت استاد ...
سه مرتبه بلند بگید :
یا استاد ، یا استاد ، یا استاد ...
دستت برسه به سینه های کریستی ، بلند بگو یا استاد ...
سامان امامی ( حامد همایون )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط فروشنده ها فرق داره (sm148)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خمینی ای امام خمینی ای امام خمینی ای امامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدارو شکر احتمال زیاد فردا نگهبانمنقل قول:
آخ ، آخ ، آخنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرباز باشی ، نگهبان باشی ، گُلِ سمی هم زده باشی ، آلبوم حضرت استاد هم پلی کنی ، به عرض کبریا تف خواهی کرد ... (sm50)