جایی سراغ نداری بشه آواتار درست درمون از بازیکنا پیدا کنیم؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جایی سراغ نداری بشه آواتار درست درمون از بازیکنا پیدا کنیم؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چی فراهمه که برم ,فقط یه کم مشکل چرک کف دست دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب الان که نمیشه با جتم برید یه روز تو راهید اعصاب نداریا(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این فک کرده الان دلیل اینکه نمیرم اینه که کشورمو دوست دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کن امارات ببره یا برسه فینال چه قد حسرت انگیز ناک میشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معتاد نشو عزیزم واسه یه دختر خوب نیست پوستت خراب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد فنلاندی تو اصلا به درد اون فرهنگ و جو نمیخوری تو باید هرهفته بری هیات بیا جامونو عوض کنیم (sm2)
اهوم (sm50)نقل قول:
امارات ببره خیلی فاز میده (sm50)نقل قول:
پسر گلم من از بعد مسافت گفتم الان نمیشه باید دوروز صبر کنینقل قول: