ولی من ک خودم خیلی ب آلبوم امیدوارم..همیشگی هم تو تلگرام نسل شادمهر گفته شده شاهکاره. حالا وقتی پخش بشه متوجه میشیم
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی من ک خودم خیلی ب آلبوم امیدوارم..همیشگی هم تو تلگرام نسل شادمهر گفته شده شاهکاره. حالا وقتی پخش بشه متوجه میشیم
2:30 (sm98)
جای خاصی نبود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ انتظار شیرینی(sm50)
باعث سردی همه خود شادمهره نه هیچ کسی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر خودش میدونه چیکار بکنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 ساعت تا اهنگ جدید
پس ازش ایراد نگیر چون خودش باعث همه ایناسنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیان بگن با عرض پوزش اهنگ و البوم رفت واسه شب یلدا
(sm1)
ذهن مشوشی داری !(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]