چشم من پلی شد (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم من پلی شد (sm81)
جفتشو میخواستم بزارم شک کردم به خیر گذشت (sm120) ارسنال دو تا خطا زد بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یووه هم که افت کرده ...
دیروز برد مساوی تاتنهام رو انتخاب کردم گفتم این ارسنال بزن نیس اما شده بود بارسلونا دیوث(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروزم یوونتوس واقعا داغون بود گل اولو دیدی که دفاع نمی تونست ی توپ رو از محوصله جریمه بیرون کنه!
فکر کن آیندهوون رو داشته باشی دقیقه 93 گل بزنه بعد اونور یووه گند بزنه خیلیه(sm25)
یووه دفاع و هافبکش تعطیله جدیدا ... ارسنالو منم فکر نمیکردم اونجور بازی کنه ببره ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همیشه برعکس میشه (sm120) من از اینتر میترسیدم مساوی کنه برد اما اونور مساوی شد
اره نابوده یوووهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینترو داشتم(sm50)
کم تو قفس کردنتون؟
وفاتا تموم
پس از دوماه تراک دو پلی
تازه کینه هم دارم ازش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالروز هجرت پیامبر اکرم ( ص ) از مکه به مدینه بر آحاد مسلمین جهان علی الخصوص ساکنین مدینه النبی مبارک باد
(sm29)