مهم زنده مردنه و فکر مستقل :)
نمایش نسخه قابل چاپ
مهم زنده مردنه و فکر مستقل :)
ن داداش،منظورم قضيه اين اتاق پرو بود...اعصابم گيرى شد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولى شاهين تو راديکال درباره ج ا کشا اهنگ داره(sm51) گيلکى احتمالا...
تاریخ امتحاناتم : 11، 12، 15، 16، 20
بیستم دو تا امتحان دارم(sm74)
ای ک.ر تو هر چه امتحانه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترم اخری داداش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستن به رگبار (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی آخراشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس برو درساتو بخون (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کاربر میثم چرا اخراج شد؟
مگه استیج نداره امشب ؟
پنج شنبه و جمعه
از کدوم سایت گرفتی لینک بده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معما شاه داره محمود قربانى رو نشون مى ده... پوستر داريوش هم رو ديوار بود(sm50)
بى شرفا همه رو بد نام مى کنن...
ابى(sm30)
ابی تو معمای شاه (sm2)
(sm2)
...
محمود قربانى اصن سيبيل نداشت... (sm128)
ابی کجا دقیقا
این همه گشتن یکی شبیه ابی پیدا کنن که ده ثانیه نشونش بدن(sm98)
حالا خودشون خوبن... به همونی که مستند ازش نشون میدن هم نمیشن...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين چيزا رو نشون مى دن ک من و شما ببينيم بگيم عجب.. چقدر باحالن ابى و داريوش نشون مى دن.. عحب دموکراسيي..
خود مرحوم كافكا هم صبحشو با املت و كله پاچه شروع ميكرد. اونوقت شما كله صبحى قهوه ميخورين تلخ مثل سرنوشتتون؟؟ كام آآآآن
》سانی ناز《
@OfficialPersianTwitter
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
دهنش سرویس، اون کام آآآآآآن تهش کشت منو (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)
فقط دماغش شبیه ابی بود (sm120)
قضیه این عکسه چیه ؟ (sm2)
(sm2)
(sm2)
سسخلا رک و پوست کنده مفهومی که میخوان برسونن رو میگن تو لفافه هم نمیگن که مخاطب خودش متوجه شه (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه خودم متاسفم که جز ای از این مملکت حساب میشم (sm2)(sm2)(sm2)
منظورشون چی بود ؟ (sm2)
من شه میدونم دیدم حرف از ابی شد معما شاه گفتم بذارم بخندیم .. :l
خدایی این وویس استادمونه من هیشی نمیفهمم .. :l
نمیذارم ولش کن ..
ولی کسی نامرد استاد فوکیه ..