ناصرخسرو ریخته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ناصرخسرو ریخته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان داریم فرض میکنیم که پولدارم (sm50)نقل قول:
بدون من رفتی رستوران دیوث؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
به منم یه دونه خوبشو بدین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دوست دارم عین سریال لاست هواپیما سوار شم سقوط کنه تو یه جزیره که هیچکس نباشه (sm50)فقط گوشیم باشه با یه شارژر وهندزفری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونایی که بغل خیابون میگن دارو دارو دارو بنداز بندازه که(sm120)نقل قول:
هاشمیان: آفرین بچه های با غیرت ایرانی؛ گاهی نمی شود تقدیر را شکست داد(sm50)
واست صندلی گرفتم (sm50)نگفتم چون خواستم سورپرایزت کنم (sm50)نقل قول:
پریز برقم داشته باشهنقل قول: