چی شده؟ احسان پیام داده تاپیک شادی رو ببندی؟یا من بد برداشت کردم؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شده؟ احسان پیام داده تاپیک شادی رو ببندی؟یا من بد برداشت کردم؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بد بخت ، فکر کردی یه دست چون مدیری یه کاریه مملک هستی ، به جو.ن خود هیچی نیست ی ( با دوتا پیک بمال که برات اونم فکر کنم خودت با یوزر های دیگه وراد شدی و زدی تا به خوت تمجدی کنی ؟ تا افتخار کنن بهتنقل قول:
بد بخت بی نوا ، تو تا تاپیک بمالان برات زدن فکر کی هستی ، هیچی نیستی (sm25)
روز های اول بود ، فکر می کردم نباید از این جور مطالب جن سی بزاری اینحجا ، گفتنم بسه بشه تا سایت مشکلی پیش نیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما بعد دیدم مشلی نسیت و با گذداشتن کاراکتر هایی میشه جلوگیری کرد از ایجا د مشکل برای سایت نظرم عوض شد
بعدش هم منظور م اون روز های اول مدیر نبود ، رنگ کاربری چیزی بود با سایرن متفاوت باشم ، بعد که خود انجمن زدم دیدم کلا نمیشه /
مدیر شدن هم یادت رفته براش پول می خواستی ؟ : من 200 هزار تومن می گیرم مدیریت می کنم .. زرشگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان ؛ امیر آقا لطفا احترامها رو نگه دارین ...
توی نت هم دلخوری آخه ؛ بابا سنی ازتون گذشته بچه هستین مگه ...
درست نیست دوستان ، اگه با هم دوست نیستین با هم دشمنی نکنین ، لطفا (sm10)
با هم دوست باشید (sm176)
فکر کرده کیه آخه ؟ این بابا کلا دوست داره ازش تعریف بشه و همه ازش به به و جه جه کنن ، من واقعیت را میگم بهش بر می خرونه و سریع پست ها را پاک می کنه بقیه واقعیت را ندونن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به سعادتت(sm70)نقل قول:
الکی بلغور نکن ! من اصلا ادمین را نمی شنانم و باهاش کار ندارم و فقط یکبار گفتنم منا به از حالت کاربر عادی خارج کن ، نمی دونستم ، فقثط باید یکی را بمالی ، و من هم این کار را نمی کنم .. خوب می دونی من اخلاقم چه طوری ، به امثال تو باج نمی دهم هیچ ، حلوتون هم می ایستم ، ختی به قیمت اخراجم باشه!نقل قول:
الان منتظر اخراج هستم ، مثل مرد - اما نمی تونی با قدرت نداشته ات من را قانع به عوض شدن نظرم بشی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتیم دادا ؛ ما که اومده بودیم تو این تاپیک همون روز اول اجازه گرفته بودیم واسه گذاشتن این سبک جک ، میمردی میگفتی نه عاقا نزار؟نقل قول:
از چشم اصن افتادی (sm142)
عیب نره اینم گذشت ...