همین الان روی سیستم من دو رم با دو مارک مختلف نصبه
فکر نکنم این ربطی داشته باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
همین الان روی سیستم من دو رم با دو مارک مختلف نصبه
فکر نکنم این ربطی داشته باشه
(sm2)بابا به پیر به پیغمبر داره میگه یکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم که اصلا تا حالا اصلا دقت نکردم سال 89 همین دوتا که فشارد داده شده توی اسلات، الان من درش آوردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای سازگاری بیشتر میگن البته سیستمای قدیمی این مشکلات عجق وجقو داشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو لاشی این رو از اول بگو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس برو وین 32 بیتی 10 نصب کن احتمالا نشون میده عیب از ویندوزه شاید گرچه از اسلات مطئمن شدی بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتارم کپی همدیگست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Windows XP 4 GB
(sm2)یا حضرت خدیجه یه لحظه فک کردم پیج اختصای msbhتو مایکروسافتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]