هم استانی ایم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاهیجان
چقد میشه کلا هزینه اش؟! مودم؟! قیمت بسته؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
هم استانی ایم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاهیجان
چقد میشه کلا هزینه اش؟! مودم؟! قیمت بسته؟!
اول ى امار بگير لاهيجان پوشش فورجى چطوره و اگه خوبه مودماى مختلف تو بازاره ک مى تونى بگيرى من دانگل3372ايرانسل داره واسه لپ تاپ و سيستمه 137تومنه الان گرون شده.. توسايت ايرانسل مى تونى ببينى... بسته هاشم قيمت زده... با 2تومن س ساعت دان کن باسرعت2-3مگ
بازم بستگى ب سرعت شهرو منطقه داره
انواع و اقسام مودما رو باتوضيح زده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 ساعت نامحدود؟!نقل قول:
تا فردا شب صبر میکنم ببینم اگه درست نشد مث اینکه مجبورم همینکارو کنم (sm74)
تاسقف 60تو س ساعت مى تونى بزنى
این که عالیه (sm54)نقل قول:
(sm137)(sm137)(sm137)(sm137)درست شد (sm137)(sm137)(sm137)(sm137)(sm137)
رفت رو 1500-2000 کیلو (sm137)(sm137)(sm137)(sm137)
داش ساسان گل (sm19) فعلا شیون لق 4جی، شاتل جونم درست شد (sm19)(sm19)(sm2) (sm2)نقل قول:
پوریا 2 تا 4 مال توام خراب میشه ؟
جان من فیت شکن خوب چه دارین به غیر از سایفون و هات اسپات لعنتی .. (sm3)
هات اسپات واسه موبایل خوبه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه pc هم اولتراسورف...
البته فری گیت هم واسه pc خوب بود منتها از کار انداختنش زشتا (sm70)
اونو که دیگه اصن حرفشو نزن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت خوب سراغ ندارین برم کریو بگیرم
(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب خراب شد...نقل قول:
دیشب از 1 سرعتم خوب بود یه سره
(sm81)
نکنه دیگه واسه سرویس عادی هم 1 تا 4 رو خراب کردن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین فردا شب هم اینجوریه ؟
پوریا - ساسان ***** شکن خوب چیزی ندارین ؟ کار راه انداز باشه (sm2)
زبونتو مار بگزه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
هات اسپات کار میکنم معمولا... لنترن دیگه واسم وصل نمیشهنقل قول:
(sm2)هی پوری جون(sm50) حالا ببین از فردا شب هم اینجوری میشه اگه شد که دیگه یعنی ریدن توش .. (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته شاید هم دیگه نشه یا شاید یه هفته خراب بشه بعدش درست بشه پیش میاد .. ولی جشنواره دیگه همیشگی شده 2 تا خراب (sm172)
کمتر چورن دانلود کن سرعتت خوب میشه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلادِ جان چیکار میکنه؟! خوبه؟! (sm134)
نه بابا چورن کجا کجا بید (sm151) من تو کارای عرصه محصولات فرهنگی هنری هستم (sm50) (sm2)(sm2)نقل قول:
یوتیوب و این جور چیزا . (sm2)(sm128)
(sm2)دروغگو خره
اتفاقا همین الان داشتم برره میدیدم (sm59)نقل قول:
برو بده خودتو رنگ کن (sm2)
الکسیس چطوره؟! (sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی؟! متاهلی خوش میگذره؟! (sm120)
مشغول به خود زخم زدن در همه عمرمنقل قول:
مثل همیشه
چلا؟! (sm74)(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نیست زندگی ...نقل قول:
این نیز بگذرد... (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگذره اما به سختی ...نقل قول:
آره... (sm50)نقل قول:
عاشقشم (sm19)
طرفداری- کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، اخبار مربوط به استعفای خود را[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]. وی با انتشار متنی نوشت:
دوستان عزیز، پس از یک جلسه 5 ساعته با رئیس فدراسیون فوتبال ایران، من استعفا نامه خود را به ایشان ارائه دادم. این تصمیم پس از جلسه ای گرفته شد که در آن هیچ راه حلی برای مسئله آماده سازی تیم در راه جام جهانی به دست نیامد. پس از گذراندن یک سال بدون شکست، پس از رسیدن به صدر جدول مسابقات مقدماتی جام جهانی، و پس از اینکه ایران در رنکینگ آسیا به عنوان تیم برتر معرفی شد، فدراسیون فوتبال این کشور تایید می کند که توانایی و شرایط لازم برای برنامه آماده سازی را ندارد.
عالى.... (sm59)نقل قول:
دو تا چهار چون ترافيک دانلوده شلوغه افت سرعت هست....
من سايفون استفاده مى کنم و پولى هم از ى جا مى گرفتم عالى بودنقل قول:
بچه ها کسی تو کارتش سه هزار و پونصد تومن داره واسه من یک گیگ حجم بخره لازم دارم تو کارتمم پول نی (sm81)
سریال taboo اومد (sm118) تام هاردی (sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی این خوانندرو میشناسه؟