اره بده من دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره بده من دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابستونا اون سمت پرنده ها کوچ میکنن اونجا ,زمستونا هم خرسایی که به خواب رفتنو میخوریم,پاییز هم میریم لب دریا ماهی میخوریم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پریز برق نداریننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم گیاه خواری هم بکنین هر روز هر روز گوشت خوب نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم جزیره ی متروکه؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوتی نده میگه آفتابیه شارژرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان از اتاق فرمان یه خبر رسید که حسین در حال شکار گراز یه پلنگ دنبالشه (sm2)واسه سلامتیش دعا کنید (sm2)
تو رستاهای تو جنگل برق وجود نداره؟(sm98)نقل قول:
شما که باهمین اول مسیرتونو مشخص کنید بعد.ساکتونو.جمع کنیدنقل قول:
یه ماده خرس شکار کردم بزنیم سر سیخ(sm70)نقل قول: