(sm27)(sm10)(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)(sm10)(sm27)
جدای از همه چیز خدایی چندساله وبگردی میکنم مدیر اصلا نه ادم به درستی امیر تو نت ندیدم ...
یکم قدر بدونن دوستان ... این البوما ... این زحمتا تو تالار ... این همه وقت و هزینه بدون درامد
حسابی دیگه طلب داشتن چیه اخه اونم سر موضوع بی ربط !! عــجــب ...
هر چی مادر عروس بگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بنش کن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم پست 5000 خودم یه مطلب خیلی خیلی زیبا بزارم که دعوا شد حواسم نبود کی 5000 رو رد کردم ، شانس نرین ، ایشالله پست 10000 خودم میزارم حالشو ببرین (sm70)
نوشته ها 5,006
(sm30) ، احسان خیلی باشه کروبیِ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چه ؟ نشکر کنم ازت ؟ یا می خواهی خودت را به ظاهر خوب جلوه بدی ؟ من خودم ختم این سیاه بازی ها هستم ... پس سعی کن خودت باشی نه سیاه بازی راه بندازی برای ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز بهترین جکا بود(sm30)نقل قول:
دمت گرم(sm59)
بگذریم ، بخندیم به ریش دنیا
رضایی(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]