احساس خطر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی چاکریم استاد (sm66)
شنیدیم از رشادت هات (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
احساس خطر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی چاکریم استاد (sm66)
شنیدیم از رشادت هات (sm50)
آره انگار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون روزی که بحث مستر جهانی رو مطرح کرد یجورایی فازش معلوم شد یه جوری میگفت ینی هرکی اعتراض کنه موسقی جهانی نشنیده و من آخرشم! آدم یاد او داستان خیاط و پادشاه میوفتاد که هر لباسشو نبینه نفهمه... خوشم نیومد از اون کارش....بگذریم(sm25)
من بیشتر (sm19)
ایشالا یه فرصتی پیش بیاد کتابش کنم خاطراتو(sm50)
پیرت کرد انجمن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باران نبود من اینجا بودم (sm14)
تيم خارجي
آرژانتین(sm2)(sm2)
ولی خدایی امیر دهنش سرویس شد تو انجمن (sm25)نقل قول:
تنها مدیر لایق (sm29)
(sm50)
1990 خوبه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پس آلمان (sm2)
لاشی چیزی بگی می نمویمت (sm2)