(sm2)اخی چه تخمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اخی چه تخمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعد از زیدان و باتیستوتا وکاکا و مالدینی کلا به هیچ بازیکنی علاقه شخصی ندارم(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارادونا و باجو هم خیلی دوس دارم ولی چون به موازات ما نبوده نمیتونم بگم(sm14)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایت 2014 مگه واسه جام جهانی نیست
این خبرای داخلی چیه میزارن(sm98)
اگر یادته بگو خو(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیای 98 رو همه رو دیدم ولی مثلا اون کچله رو کلا یه فریم هم یادم نمیاد(sm70)
من کلا اونا که دوست دارم هم مقدس نیستن واسم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاکا (sm46)نقل قول:
ولی من رو این لکسوسه شک دارم خیلی عجیبه از 10 تا بازی 87 امتیاز(sm25)
جریان چیه ؟نقل قول:
کاکا تو اوج 3 بار مسی و 2 بار رونالدو رو دریبل سرپا میزد(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]