نه متعسفانه... تا چندی پیش فقط بلوری... مدتیِ وب دی ال دیدم راضی بودم میشه بهش بسنده کرد
البته باس برم خونه ببینم رو 54اینچ چطور به نظر میاد(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نه متعسفانه... تا چندی پیش فقط بلوری... مدتیِ وب دی ال دیدم راضی بودم میشه بهش بسنده کرد
البته باس برم خونه ببینم رو 54اینچ چطور به نظر میاد(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
چقدری میخوایی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز میخواست ولی اگه داری بده ناز نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan_13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه گفتنو یاد ندارم ولی میگن خوبه نه گفتنو یاد بگیری میخوام از همین الان شروع کنم ( نه ) (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستی بده واست راستش کنم لینکو میگم فکر کردی اونو میگم
رضا... The Equalizer (2014) دیدیم خوشمان آمد (sm132)
(sm50) به کجا رسیدیم هر موجود دلقکی باس تیکه بارمون کنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan_13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
برا فیلم دیشبم میخواستم تا هفته دیگه نمیخوام ممنوننقل قول:
ی بار دیگم به نوید تیکه بندازی با کله میرم تو شیکمت (sm102)
هر کسی جای دنزل بود فیلم کلیشه ای و مسخره از آب در میومد (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm206)نقل قول:
نمیدونم خدایشش(sm70)نقل قول: