میلیاردر شدی فکر کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میلیاردر شدی فکر کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلیاردر شده بودم نمیرفتم سربازی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیست و سی گیر داده چاوشی (sm98)
سلام سینا سرلک داره توی موسیقی پاپ هم درجه یک میشه واقعٱ صدای نابی داره کارهای پاپش خیلی تکه
نه راضیم.. راحت میریم بالا حتی تیم اول... ولی سخت ترین گروه به نظرم از نظر بازی گروه D و در عین حال تخمی ترین گروه از نظر فوتبال دوستا ی جورایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و از نظر اسمی گروه بارسا از همه پربارتر و جذاب تر
کلا گروهبندی باحالیه ..جز گروه سیتی که عمیقا و شدیدا شخمیه.. بقیه عالیه(sm120)
مامطیر جان خوبی؟
آقا امیر چطوری؟
الیاس عزیز
ممر داش
رسول جان
حامت
احسان
علیرضا
ممدرضا
هادی
و همه عشقا
اکبر چطوری؟
مرسی اعتماد به نفس (sm120) ولی اگه بزنه و یه درصد پاریس از گروه بالا نیاد سر نیم فصل توخل اخراجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم که به منطقه تفریحی رفتیم (sm2)با والورده له میشیم ... له ... (sm2)
کار یونایتدم با اوضاع و احوال الانش خیلی سخته ... والنسیا رو اصلا نباید دست کم گرفت همین هفته پیش از اتلتیکو امتیاز گرفت
قربونت می گذرونیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چگونه ای ؟ خوب می گذره؟