بگذریم...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Dan Gibson - Sleep Deeply همن الان دانلود کن همون کارو میکنه (sm6)
نمایش نسخه قابل چاپ
بگذریم...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Dan Gibson - Sleep Deeply همن الان دانلود کن همون کارو میکنه (sm6)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm10)
(sm54)(sm2)
ما اهل هم بودیم هم شب و هم فانوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا گمت کردم کجای این کابوس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نگذریم (sm1)
دستت درد نکنه. اما خوردن شیر یه عادته از بچگی دارم. هم شب قبل خواب هم صبح ناشتا باید بخورم
اونم نجوشیده و سرد(sm10)
نقل قول:
خیلی ممنون نوید (sm10)
ببخشید یهو رفتم. یکم حالم بد شد شرمنده (sm172)
شب خوبی داشته باشید. گوودتون نایت (sm27)
ســـــــرم چندتا کتابــِ رنگ و رو رفته... یه بالـون با طنابــِ از گلو پاره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست... ولی دنیا براش جذابیت داره...
جالبِ ولی برای آسایش خودتم که شده باس این عادتای دست و پا گیرُ ترک کنی...نقل قول:
فردا روز یه جا مهمون بودی میخواستی شب بمونی... مسافرت بودی... یا اصن توی دشت و دَمَن چادر زده بودی... اذیت میشی...
مو سی خوت اِگوم (sm59)(sm10)
خواهش (sm10)نقل قول:
اشکال نداره... الان خوبی؟ (sm25)
میگم خوبه هر شب شیر میخوری و تا 3 4 بیداری (sm120)
نقل قول:
هر وقت تنهایی میام دریا
غصه به من نزدیک تر میشه