اصلا حال نمیکنم با شگفتی سازی (sm14)خدا کنه فقط ایران شگفتی سازی کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا حال نمیکنم با شگفتی سازی (sm14)خدا کنه فقط ایران شگفتی سازی کنه
نه که اسیایی ها خیلی تیمن (sm2)
امریکای مرکزی و کونکاکاف نیز
کلا اروپا و امریکای جنوبی رو بندازن با هم چه رقابتی بشه (sm41)
چه ربطی دارن به هم این سه گلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل رونالدینیو کدومش ؟همونی که نوک پا زد ؟
مزه میده اتفاقا شگفتی سازی خدایی بازی دیشب حال نداد؟؟؟ من که خیلیییییییییییییییییییییی ی حال کردم (sm14)
آره مثلن مکزیک و کامرون ، برزیل رو ببرن (sm2)
امسال هیچ تیم گولاخی نداریم ولی (sm14)
یهو دیدی اروگوئه قهرمان شد (sm59)
آسیا نسبت به افریقا پیشرفتش خیلی بیشتر بوده
افریقایی ها همیشه از تیمای چغر و قوی جام جهانی بودن ولی تو این 10-15 سال اخیر ریدن
به جز جلو تیم محبوبت البته (sm2)
همون مونده بود تو چه چه بزنی تر بزنی تووش :))))))))
اسیا هم کره و ایران و استرالیا که زنگ تفریحن (sm2)
یه ژاپن فقط که حرف هست تو صعودش (sm14)
بزرگان همدیگه رو حذف کنن بهتر از اینه که یه تیم تخمی از دهات کوره پاشه بیاد دهن تیمای قوی رو سرویس کنه(sm14)مثلا یونان 2004 حال داد زد دهن پرتغال و چک و ... سرویس کرد ؟(sm14)
یا الان بلژیک بزنه قهرمان شه یا پرتغال و اسپانیا و ایتالیا نیان مرحله حذفی حال میده ؟(sm14)
به به علی اقا شما کجا این جا کجا (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط alirustaei1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کی بودی الان؟؟(sm14)
ایران تا 8 تا میره (sm100)
به آلمان می بازه حذف میشه (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس ممد نصرتی با زنا کاری نداره (sm2)
بلژیک حال میده خداییش میلاد همه جوون و با استعداد خیلی تیم دوست داشتنی نه در حد قهرمانی حالا اروگوئه هم نیز (sm50)
من به شخضه از اون جا که از اسپانیا و المان متنفرم اره خیلی حال میده نیان بالا (sm14) ولی خب بیان و تیم بزرگ اوتشون کنه هم باز خوشایند (sm70)
زنگ تفریح بودن دلیل بر این نیست که تیم های اسیایی پیشرفت نکردن
همین قطر و امارات و ازبکستان نسبت به 20 سال پیش چقدر پیشرفت کردن ولی هنوزم که هنوزه افریقایی ها همونجایی هستن که بودن
با ممر بود (sm2)
گور بابای اسیا (sm14)
کاری ندارم پیشرفت مردن یا نه ولی هیچ وقت دوست داشتنی نبودن نیستند و نخواهند بود (sm70)
باز تیمای افریقایی وقتی نمایش خوبی دارن ادم دوستشون داره اما اینا کلا نچسبن
ها گرفتم! (sm2)
خودم با بلژیک حال میکنم ولی خوشم نمیاد یه تیم غیر از تیمای گولاخ قهرمان شه .حاضرم المان یا ارژانتین یا اسپانیا قهرمان شن ولی یه تیم شگفتی ساز نیاد قهرمان شه (sm14)
اکبر سعید نمیرقصه فیلمشو بفرستیم؟(sm2)(sm2)
اره قهرمانی رو باهات هستم اصن حال نمیده یه تیم کوچیک بیاد قهرمان شه(sm14)
نمونش 2004 که اشغال ترین تورنمنت بین المللی که به یاد دارم (sm14)
ولی من به جز ساحل عاج که اونم فقط به خاطر رنگ لباسشون که خیلی قشنگه با هیچکدوم از تیمای افریقایی حال نمیکنم (sm14)به قول الی فقط هیکل گنده کردن (sm14)
من بازیکنای گولاخ و هیکل و سیاه خوشم میاد کلا (sm59)
ساحلم کلا تیم دوست داشتنی
بذار یه اعترافی کنم من کلا به تیم ملی و این صوبتا هیچ علاقه ای ندارم! (sm14)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2004 هر مرحله که یونان میرفت بالا من میگفتم این مرحله حذفه (sm14)وقتی تا نیمه نهایی اومد گفتم دمش گرم میخوره به چک دهنشون رو سرویس میکنه ولی اون بازی میلان باروش 100 تا توپ رو نزد (sm14)شوتای ندود هم از شانشون تمام میرفت بیرون تا یه گل تخمی زدن و اومدن فینال (sm14)فینال هم که با دفاع اتوبوسی قهرمان شدن (sm14)
ها منم به خاطر رنگ لباسشون (sm14) و توره (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا رو یه **** استار میزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توره و دروگبا (sm19)
شایدم یه همجنس باز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یه نرم افزار ترکیبا و همه چی رو دادن پیش بینی کرده ایران با 3 تساوی صعود می کنه (sm2)
.......م به اون جامی که ایران بخواد بره تو 16 تاش(sm2)
میبینم که صفحه اول کلا رفرش نمیشه(sm54)
بدبختا شانسم نداشتن وگرنه دوره های قبل میومدن بالا .دوره قبل که با برزیل و پرتغال تو یه گروه بودن .2006 هم که با هلند و ارژانتیننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این دوره راحت میتونن بیان بالا مخصوصا با توره و دروگبا
اوبی (sm2)نقل قول:
4 تا پیش بینی تونو بذارین (sm59)
میکل (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کلمبیا 2 0 یونان
ایتالیا 3 0 انگلیس
ساحل 2 1 ژاپن
اروگوئه 4 0 کاستاریکا
(sm59)