رونالدو جامه میدره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رونالدو جامه میدره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا جریان این قانون نمیدونی چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدو هم به تخمم...بره همون من یو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا با اون نوناشون(sm120)نقل قول:
بند 19 قوانین نقل و انتقالات فیفا:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ho33e!n [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1- نقل و انتقالات بین المللی بازیکنان فقط در صورتی قابل انجام است که بازیکن به 18 سالگی برسد اما سه استثنا وجود دارد:
الف –والدین بازیکن کشور محل سکونت خود را به دلایل غیر فوتبالی به محل کشور باشگاه جدید منتقل کنند.
ب – این نقل و انتقال در حوزه اتحادیه اروپا باشد و بازیکن بین 16 تا 18 سال داشته باشد. باشگاه جدیدش باید حداقل سه شرط را در نظر بگیرد
a ) یک فرصت تحصیلی یا توانایی آموزش در کنار فوتبال در اختیار بازیکن قرار بگیرد.
B ) یک بازیکن بتواند شرایط آموزش برابر را داشته باشد تا در صورتی که بخواهد از فوتبال دور شود از درس جدا نشود.
C ) تهیه بهترین شرابط و کمک ممکن برای بازیکن (شرایط مناسب برای اقامت در کنار خانواده یا تهیه یک اقامتگاه مناسب توسط باشگاه)
d) بیمه کردن بازیکن به عنوان مدرک کار.
3- شهر کشور همسایه کمتر از 50 کیلومتر تا مرز فاصله داشته باشد و باشگاه مقصد در کشور همسایه هم کمتر از 50 کیلومتر تا مرز فاصله داشته باشد. فاصله حداکثر میان خانه بازیکن و باشگاه 100 کیلومتر باشد. در این صورت باید بازیکن در کشوری زندگی کند که باشگاه مقصد در آن است.
یعنی به بازی بعدی میرسه؟ (sm172)نقل قول:
از بعد بازی رفت اتلتیکو تو کوپا که به دهن لق اس دادم: "باز شروع نکن به سوک شعر گفتن، اعصاب ندارم" تا این لحظه کلا بهم اس نداده (sm2) به نظرت ناراحت شده آیا؟ (sm120)
به نقل از AS، فیفا یک تحقیق کاملاً محرمانه شروع کرده است که البته توسط AS لو رفت. فیفا از فدراسیون فوتبال اسپانیا خواسته است که تمامی مدارک در زمینه انتقال بازیکنان زیر 18 سال از هر باشگاه دیگری به رئال مادرید را به این سازمان ارسال کند. باشگاههای مختلف هم باید مدارک خود را به فیفا ارسال کنند. در نامهای که 17 دسامبر به فدراسیون فوتبال اسپانیا فرستاده شده است از این فدراسیون خواسته شده تا 14 فوریه این اطلاعات را مهیا کند. 48 ساعت بعد، خورخه پرز از فدراسیون فوتبال اسپانیا نامه را به باشگاه رئال مادرید ارسال کرده است و وکیل باشگاه رئال مادرید هم آنها را به زوریخ فرستاده است.
این تحقیقات با خرید بازیکنانی نظیر آسنسیو، اودگارد و لوکاس سیلوا توسط رئال مادرید در هفتههای قبل مصادف شده است. این باشگاه همچنین به دنبال مستور، نوجوان 16 ساله مراکشی هم است.
گفتنی ست بارسلونا به خاطر تخلفاتش در زمینه بازیکنان زیر 18 سال تا ژانویه 2016 حق خرید هیچ بازیکنی را ندارد. گفته میشد رئال مادرید و چند باشگاه اروپایی دیگر تحقیقات در مورد بارسلونا را از فیفا درخواست کرده بودند.
تحقیقات حال حاضر از رئال مادرید هم به خاطر شکایت یک منبع ناشناس بوده است. فیفا در نامهاش به فدراسیون فوتبال اسپانیا، هدف خود را برقرار کردن حقایق عنوان کرده و همچنین شاکی این پرونده را هم ناشناس خوانده است. گفته میشود جوزپ ماریا بارتومئو از فیفا در مورد این تحقیق درخواست کرده است.(sm120)
جذب هوادار که نداری دفع هم میکنی...من و تو که سنی ازمون گذشته این جوونا باید جای ما رو پر کنن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اطلاعیه رسمی باشگاه رئال مادرید تاکید شده است که این باشگاه تمامی اطلاعات درخواست شده را در اختیار فیفا گذاشته است و مرتکب هیچ اشتباهی نشده است.
به نقل از بخش بین الملل سایت گل، با وجود باز شدن یک پرونده تحقیقاتی در فیفا در مورد خریدهای خارجی زیر ۱۸ سال باشگاه رئال مادرید، لوس بلانکوس تاکید میکند که مرتکب اشتباهی نشده است. فیفا از فدراسیون فوتبال اسپانیا خواسته بود که پرونده این بازیکنان را در اختیار این سازمان قرار بدهد. فیفا در مورد ۵۱ خرید زیر ۱۸ سال رئال مادرید تحقیق میکند اما رئال در یک بیانیه بلند در وبسایت خود اعلام میکند که هیچ قانونی را زیر پا نگذاشته است.
در این بیانیه آمده است:
"رئال مادرید از رشد سلامت بازیکنان زیر سنّ قانونی خود به بهترین شکل و جدیترین قوانین دفاع میکند. بدون استثنا، رئال مادرید با کمیته نظم نقل و انتقالات فیفا به صورت کامل همکاری خواهد کرد تا این تحقیقات به پایان برسد. رئال مادرید به تمامی درخواستهای این کمیته با نهایت احترام پاسخ داده است و تمامی مدارک مورد نیاز را هم با جزئیات کامل منتشر کرده است. هم رئال مادرید و هم فدراسیون فوتبال اسپانیا، کاملا از اطلاعات خواسته شده راضی هستند و در تک تک انتقالات تمامی موارد قانونی را با جدیت تمام رعایت کرده اند."رئال مادرید اطلاعات خرید ۵۱ بازیکن زیر ۱۸ سال خود را به فیفا داده است. باشگاه میگوید ۲۳ تا از این بازیکنان در حال حاضر در باشگاههای دیگری هستند و ۱۰ تای آنها هم اسپانیایی بوده اند.
بارسلونا به خاطر تخلفات در مورد خرید بازیکن زیر ۱۸ ساله خود تا ژانویه ۲۰۱۶ حق خرید ندارد و امیلیو بوتراگوئنو مدیر روابط بین الملل باشگاه رئال مادرید هم خیلی سریع شایعات تخلف رئال مادرید را رد کرد.
رئال در زمستان اودگارد، آسنسیو و لوکاس سیلوا را خریداری کرده است.
گرت بیل، ستاره ولزی تیم رئال مادرید شب گذشته در برنامه ورزشی El Larguero از Cadena SER شرکت کرد و یک مصاحبه طولانی و مفصل انجام داد.
طـرفداری-- کلاس های زبان اسپانیایی چگونه پیش می رود؟
خوب، من دو یا سه بار در هفته کلاس دارم و بیشتر درک می کنم و همیشه بیشتر صحبت می کنم.
- به من در مورد عکسی که در بچگی پیراهن رئال مادرید را پوشیده بودی، بگو؟
به یاد دارم که برای تعطیلات اینجا در اسپانیا بودیم، من با چند تن از دوستانم بیرون رفتم و آن را خریدم. آن را با خود به کاردیف بردم، جایی که در آن به دنیا آمده ام، و آن را پوشیدم.
- چرا رئال مادرید را دوست داشتی؟
من فقط دوست داشتم آنها در تلویزیون تماشا کنم. آنها بهترین بازیکنان را داشتند و بهترین فوتبال را بازی می کردند. من در بچگی بازی های زیادی را تماشا می کردم. هنگامی که آنها بازی می کردند، بازی همیشه هیجان انگیز بود. من واقعاً رئال مادرید را دوست داشتم.
- کدام بازیکن رئال مادرید را بیشتر از همه دوست داشتی؟
من زیدان و رونالدو را خیلی دوست داشتم. دیدن این دو نفر در کنار هم و کاری که می توانستند با توپ انجام دهند شگفت انگیز بود. فکر می کنم آنها دلیل علاقه من به رئال مادرید بودند.
- و در لیگ برتر، کدام باشگاه را دنبال می کنی؟
[می خندد] من عادت کرده بودم که آرسنال را دوست داشته باشم، اما وقتی به تاتنهام پیوستم، مسلماً علاقه ام به آنها نیز کمتر شد، - اما من واقعاً تیری آنری و پاتریک ویراو این دسته بازیکنان را دوست داشتم. آنها باور نکردنی بودند.
- از تیم های پایه ساوثهمپتون آمده ای و وقتی جوان تر بودی ورزش های دیگری مثل راگبی، هاکی، تنیس،... را هم تجربه کرده ای...
بله، بله من تقریباً هر رشته ورزشی را انجام داده ام. من ورزش های زیادی را دوست داشتم.
- آیا همیشه اینقدر سریع بودی؟
بله، من همیشه بسیار سریع بوده ام.
- در 14 سالگی یک رشد جهشی داشتی...
بله، در حدود 14 یا 15 سالگی، و قبل از ورود به ساوثهمپتون بود. و درست قبل از شروع کار حرفه ای ام بود و از این رو خیلی خوب نتیجه داد.
- آیا این رشد ناگهانی روی کمرت نیز تأثیر گذاشت؟
نه، من هیچ مشکلی در ناحیه کمر یا هر جای دیگر ندارم. این فقط یکی از آن چیزهایی بود که عضلات باید به آن عادت می کردند. این تنها بخشی از روند رشد بود. چنین اتفاقی برای همه نوجوانان رخ می دهد.
- اما همه چیز در مورد فتق احتمالی نوشته شده است. در این مورد نظرت چیست؟
نه، من هیچ مشکلی ندارم. این درست نیست.
- اولین بازی خود برای ولز را در 16 سالگی انجام دادی...
بله، من اولین بازی کاملم را در آن زمان و مقابل ترینیداد و توباگو تجربه کردم.
- و آیا از روی ضربه ایستگاهی گلزنی کردی؟
نه، در آن مسابقه نبود، اما بعد ها در بازی خانگی مقابل اسلواکی گلزنی کردم.
- آیا بازی کردن برای ولز شانس تو برای حضور در جام جهانی یا جام ملت های اروپا را محدود می کند؟
نه، اینطور فکر نمی کنم. برای من این یک جاه طلبی بزرگ است. باید دید می توانیم صعود کنیم یا نه.
- آیا یک فرد ولزی باید برای ولز بازی کند یا می تواند بازی برای انگلستان را نیز انتخاب کند؟
من حق انتخاب داشتم، مادر بزرگم اهل انگلستان بود بنابراین من این گزینه را داشتم، اما من در ولز به دنیا آمده ام و به این موضوع افتخار می کنم. بازی کردن برای ولز مایه افتخار است و هنگامی که پیراهن کشورم را به تن می کنم، 100% توانم را به کار می گیرم.
- در انتقالی بزرگ، از ساوثهمپتون به تاتنهام منتقل شدی. آنها پول زیادی برای تو پرداخت کردند. آیا برای هماهنگی تقلا کردی؟
در ابتدا بله، من دوستانم را در ساوثهمپتون ترک کردم، ما در خانه ای بزرگ با هم زندگی می کردیم، و من به لندن رفتم تا به تنهایی زندگی کنم. بنابراین در ابتدا سخت بود، اما خیلی سریع به آن عادت کردم. و شما باید بزرگ شوید. این یک تجربه و بخشی از چیزی بود که مرا به آنچه امروز هستم، تبدیل کرده است.
- فوتبال را به عنوان یک دفاع چپ شروع کردی.
بله، در ساوثهمپتون من آنجا بازی می کردم و در تاتنهام هم به همین ترتیب.
- آیا آن را دوست داشتی؟
برایم مهم نیست. اما واقعاً نمی دانستم چطور دفاع کنم و دوست داشتم جلو بروم. بنابراین به همین خاطر تغییر پست دادم و آنها اجازه دادند که بیشتر جلو بروم و وظایف دفاعی کمتری به من محول کردند.
پیشنهاد رئال مادرید چگونه از راه رسید؟فکر می کنم در طول آن فصل خوب بازی می کردم و می خواستم همراه با تاتنهام راهی چمپیونزلیگ شوم، می خواستم در تورنمنت های بزرگ شرکت کنم. و در پایان فصل پیشنهادی از سوی رئال مادرید آمد که نمی توانستم رد کنم و همانطور که آنها می گویند، بقیه مسائل گذشته است.-
باید تابستان سختی پشت سر گذاشته باشی.بله، تابستان بسیار طولانی بود. از اولین ابراز علاقه رئال مادرید تا امضای قرارداد تقریباً 4 ماه طول کشید. من پیش فصل را از دست دادم. من تمریناتی که می خواستم را نداشتم. اما اتفاقات رخ داد و حالا من در برنابئو هستم، و اینجا جایی است که می خواستم باشم.-
در زمین تمرینی رئال مادرید، یعنی والدبباس چگونه از تو استقبال کردند؟همه فوق العاده بودند. در روز اول واقعاً همه از من استقبال کردند.
- خیلی خجالتی هستی، نه؟ حضور در مطبوعات را دوست نداری...من فردی نیستم که خیلی در مقابل رسانه ها و مطبوعات قرار بگیرم. دوست دارم زندگی شخصی خود را داشته باشم.
- آیا بیشتر از همه با مودریچ وقت می گذرانی؟بله، ما 4 یا 5 سال را در کنار یکدیگر سپری کرده ایم. بنابراین او را خیلی خوب می شناسم. بنابراین مسلماً از اینکه توانستم به اینجا بیایم و دوباره او را ببینم و مجبور نباشم که دوستان تازه ای پیدا کنم، در ابتدا برای من بسیار مهم بود. او باعث شد تا من احساس بسیار خوشایندی داشته باشم.
- تمایل زیادی به بیرون رفتن نداری. چرا در رستوران ها و عکس ها زیاد دیده نمی شوی؟من خیلی بیرون می روم، اما سعی می کنم پنهان شوم. برای لذت بردن از مادرید بیرون می روم و سعی می کنم یک زندگی عادی داشته باشم.
- آیا در مرکز شهر بوده ای؟بله، چند بار به آنجا رفته ام. من سعی می کنم تا کمتر شناخته شوم. و معمولاً کلاه به سر دارم
.- آیا هوای لندن سردتر است؟بله! خیلی سرد تر.
- آیا در رختکن تیم های بزرگ، داشتن دوست سخت است؟نه، اینطور فکر نمی کنم. این هم مثل هر رختکن معمولی دیگری است. من دوستان خوبی دارم. مهم نیست که در داخل زمین چه اتفاقاتی رخ دهد. اگر رابطه خوبی داشته باشید، تنها این اهمیت دارد
.- آیا می بینی که مردم از تو انتقاد می کنند؟ آیا مردم گزارش های بازی را برایت ترجمه می کنند؟نه. من آنها را درک نمی کنم، بنابراین هیچ تلاشی نمی کنم و فکر می کنم این بهتر است. من فقط روی فوتبال خود تمرکز می کنم.
- آیا فکر می کنی که رسانه ها رفتار خوبی با تو داشته اند؟ آیا هم تیمی ها صحبت های مردم را منتقل می کنند؟من در این مورد با هم تیمی هایم صحبت نمی کنم. وقتی که فوتبال بازی می کنم، در همین مورد هم صحبت می کنم و در خانه، به طور کلی در زمین گلف راجع به چیزهایی که علاقه دارم صحبت می کنیم. ترجیح می دهم در مورد این چیزها صحبت نکنم.
- بنابراین در خانه راجع به فوتبال صحبت نمی کنی؟بله، من راجع به خودم در زمین فوتبال صحبت می کنم. اما در مورد چیزهایی که سایر افراد راجع به من می گویند، نه.
- گل های فوق العاده ای به ثمر رسانده ای، از جمله فرار از لب خط در فینال کوپا دل ری... اما شنیده ای که برخی افراد تو را توپ ربا* می خوانند؟همانطور که گفتم، مردم عقاید خاص خود را دارند، و به همین ترتیب زندگی خود را می سازند. این کار آنهاست، و برای این به آنها پول می دهند. فکر می کنم وقتی بازی می کنم، هم پاس گل می دهم و هم گل می زنم. من فوتبال را به روش خودم بازی می کنم. این چیزی است که دوست دارم
.- به طور خاص دو صحنه وجود داشت. در مستایا مقابل والنسیا و سپس مقابل اسپانیول. مردم از اینکه پاس ندادی تعجب کردند. آیا دوباره آن صحنه ها را تماشا کردی؟تمام چیزی که می توانم به یاد آورم این است که به سمت دروازه حرکت می کردم و می خواستم گلزنی کنم... و اگر گل می زدم دیگر هیچکس در این مورد صحبت نمی کرد. اما من او را ندیدم و پاس دادن در آن صحنه سخت می بود. اما این هم بخشی از فوتبال است، همین.
- فکر می کنی در این مورد زیاده روی شده است؟نمی دانم چقدر به این موضوع اهمیت داده شده است! فکر می کنم مردم در این مورد صحبت می کردند، اما برای من همیشه در زمین فوتبال چنین اتفاقاتی رخ می دهد
.- آیا در این مورد با کریستیانو صحبت کرده ای؟نه، بعد از آن ما در این مورد صحبت نکردیم. همیشه در فوتبال چنین اتفاقاتی رخ می دهد. این چیزی است که فقط باید در زمین فوتبال باقی بماند. هیچکس بعد از آن در موردش صحبت نمی کند
.- هرچند آنچلوتی از تو حمایت کرد...اینکه او پای بازیکنان خود می ایستد، فوق العاده است و من سپاسگزارم. اما این فقط یکی از آن چیزهاست، همانطور که شما به دروزاه نزدیک تر می شوید، می خواهید گلزنی کنید، اما گاهی اوقات محقق نمی شود. هرطور که با آن کنار بیایید، به همان ترتیب به عنوان یک بازیکن شخصیت خود را نشان داده اید.
- آیا از این مصاحبه لذت می بری؟ یا مثل حضور در مطب دندانپزشک است؟[می خندد]، نه، من خوبم. البته که عالی است.آیا احساس دوست داشته شدن در برنابئو را داری؟بله، من خوشحالم و مورد حمایت هواداران حاضر در ورزشگاه هستم. می خواهم همچنان سخت کار کنم تا تمام عناوین ممکن را به دست آوریم.
- آیا رقابتی وجود دارد که ببینید چه کسی دوست داشتنی تر است، گرت یا کریستیانو؟نه در کل. من فقط می خواهم سخت کار کنم و هرچه می توانم در اختیار تیم قرار دهم. و امیدوارم که به این خاطر مرا دوست داشته باشند.-
وقتی فراری را شروع می کنی، متوجه هیجان زده شدن هواداران می شوی؟البته، هواداران شگفت انگیز اند. من عاشق بازی های خانگی هستم، من عاشق برنابئو ام. من می خواهم حمله کرده و گلزنی کنم، این چیزی است که خیلی دوست دارم.
- وقتی که در گوشه محوطه جریمه ضربه ایستگاهی به دست می آید، چطور تصمیم می گیرید که چه کسی ضربه بزند؟ما قبل از بازی جلسه هایی داریم تا در مورد تاکتیک ها بحث و گفتگو کنیم. به طور معمول اگر در سمت چپ باشد رونالدو می زند و اگر در سمت راست باشد، برای من است. بنابراین کم و بیش می دانیم که چه کسی ضربه خواهد زد.
- آیا آنچلوتی از شما می خواهد که بیشتر در خط میانی کار کنید تا بتواند در سیستم 3-3-4 از تو، رونالدو و بنزما استفاده کند؟ اینکه تو را برای کمک رسانی عقب تر بیاورد.خب من باید دفاع کنم. هنگامی که حمله می کنیم من باید برای کمک به کریم و کریستیانو جلو بروم و هنگامی که دفاع می کنیم، من برای کمک به خط هافبک به عقب برمیگردم. این نقش من است
.- آیا تا به حال راجع به بازی در بال چپ بحث کرده اید؟نه، این مربی است که تیم را انتخاب می کند و من بازی کردن در هر نقطه از خط حمله را دوست دارم، سمت راست، وسط یا چپ.
- و اگر او بخواهد، دوست داری که در سمت چپ بازی کنی؟همانطور که گفتم، من قبلاً هم در سمت چپ بازی کرده ام و از بازی در هر پستی بسیار خوشحال می شوم.- از لحاظ فنی کدام بازیکن بیش از همه شگفت زده ات کرده است؟انتخاب کردن سخت است، همه ما خوب بازی کرده ایم، به همین دلیل است که عناوین قهرمانی متعددی کسب کرده ایم.
- و اودگارد؟من بازی او را ندیده ام. او با کاستیا تمرین می کند. اما هنگامی که برای تمرین پیش ما بیاید، از او استقبال خواهیم کرد
.- آیا در تمرینات با کریستیانو کورس داشته ای؟نه، ما مسابقه دویدن نداشته ایم.
- اگر داشته باشید، فکر می کنی چه کسی برنده خواهد شد؟[می خندد] می دانستم این سؤال را خواهید پرسید! فکر می کنم او فکر می کند که خودش پیروز می شود و من هم فکر می کنم من پیروز خواهم شد. اما کورس فوق العاده ای خواهد بود
.- اما شاید به مسافت نیز بستگی داشته باشد. شاید او در 60 متر تو را شکست دهد و تو در 100 متر پیروز شوی؟نمی دانم. [می خندد] فکر می کنم مسابقه بسیار جالبی خواهد بود.
- ترجیح می دهی فوتبال تماشا کنی یا گلف؟من هر دوی آنها را دوست دارم
.- برخی فوتبالیست ها دوست ندارند فوتبال تماشا کنند.من دوست دارم تماشا کنم و از بچگی این کار را انجام می دهم.
- وقتی رسانه های انگلیسی در مورد تلاش منچستر یونایتد برای خرید بیل در تابستان آینده صحبت می کنند، فکر می کنی ممکن است؟از نظر من نه. من اخیراً مصاحبه ای داشتم و گفتم که اینجا خوشحالم، و هنوز زمان زیادی از قراردادم باقی مانده است و لحظات خوبی را سپری می کنم. ما عناوین قهرمانی را فتح می کنیم و من می خواهم اینجا بمانم.
- آیا همسرت هم اینجا خوشحال است؟بله، اینطور فکر می کنم.
- همسر دیوید بکهام گفت که مادرید بوی سیر می دهد. مادرید برای تو چه بویی دارد؟صادقانه بگویم که هرگز به اینکه چه بویی می دهد فکر نکرده ام. [می خندد] خب من وقتی بچه بودم برای تعطیلات به اینجا می آمدم پس بوی تعطیلات می دهد.
- فکر می کنی چرا رئال مادرید بعد از کریسمس افت کرده است؟مطمئن نیستم. اگر می دانستیم به راحتی می توانستیم آن را درست کنیم. مراحلی در طول یک فصل وجود دارد و مسئله اصلی این است که بدانید چطور با آن کنار بیایید.
- در مورد فوتبال اسپانیا چه چیزی را کمتر دوست داری؟ به جز مصاحبه ها...صادقانه بگویم که چندان مطمئن نیستم. فوتبال در اینجا نسبت به انگلیس فرق می کند، و من تنها از این تجربه جدید لذت می برم، یک فرهنگ متفاوت. و فقط به آن عادت می کنم و لذت می برم.
- آیا مطبوعات و رسانه ها فرق می کنند؟من واقعاً خیلی مطمئن نیستم. چون توجه زیادی به آن نمی کنم، نه در اینجا و نه در آنجا
.- در مدرسه آیا بهترین نمرات خود را در تربیت بدنی کسب می کردی؟با اختلاف فاحش!
- بدترین مبحث برای تو کدام بود؟احتمالاً تاریخ و چیزهایی مانند آن. اما من همیشه می خواستم ورزش کنم.
- مطالعه کردن را دوست داری؟نه زیاد.
- نظرت در مورد کن فالت که او هم یک ولزی بود، چیست؟من در مورد او شنیده ام، اما چیزی از آثارش نخوانده ام.
- با محرومیت رونالدو، تمام ضربات ایستگاهی را تو خواهی زد؟امیدوارم! این فرصت را به من می دهد تا بیشتر گلزنی کنم و این برای من خوب است.
- با محرومیت رونالدو، تمام ضربات ایستگاهی را تو خواهی زد؟
امیدوارم! این فرصت را به من می دهد تا بیشتر گلزنی کنم و این برای من خوب است.
هامس رودریگز امروز در شهرک ورزشی رئال مادرید مهمان ویژه ای داشت.الگوی فوتبالی او، اسطوره فوتبال کلمبیا، کارلوس والدراما برای ملاقات هموطنش به تمرینات تیم آنچلوتی آمده بود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
این قافله عمر عجب میگذرد .... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان لالیگایی این خرید جدبد ما چند چنده ؟
گابریل پاولیستا ، ویارئال
این عکس مال یه جایی تو لندن هستش که تو سال 1951 گرفته شده و 88 تا زمین فوتبال رو کنار هم نشون میده.
همون منطقه تو سال 2012
قضیه استرلینگ چقدر جدیه؟
پوگبا هم اگه زرنگ باشیم میتونیم تورش کنیم (sm51)
از لحاظ آمار بهترین مدافع لالیگاست و دهمین بازیکن برتر لالیگا تا نیم فصل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این فصل 1607 دقیقه بازی کرده که بیشترین دقایق بازی بین بازیکنای تیم ویارئال هست و جز چند بازیکن برتر از لحاظ بیشترین دقایق بازی بین مدافع های کل تیمای لالیگا(sm120)
فک کنم بعد گودین و یه مدافع دیگه از لحاظ بیشترین دقایق بازی بین مدافع ها هم باشه (sm120)
این نشون میده مدافع وحشی ای نیست که تخمی اخراج شه (sm120)
خداییش همچین امکاناتی رو ما داشتیم سه بار قهرمان جام جهانی میشدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استرلینک بیاد یه بی مغز چپ داریم یه بی مغز راست(sm120)نقل قول:
امروز اخبار ورزشی میگفت 50 تا پیشنهاد دادیم (sm120)نقل قول:
ولی اگه استرلینگ بیاد، رسما هازارد و رویس منتفی میشه (sm178)
بند آزاد سازیش 42 تاس گمونم 2 بار هم تمدیدُ رد کرده (sm120)نقل قول:
بازی های این فصل غارسا - اتلتیکو خیلی باحال بود... جلو ما تو یکی از بهترین شبهامون حتی یه اشتباه هم نکردن... جلو اینا هم پنالتی دادن، هم دو تا پاس گل بهشون دادن، هم گل به خودی زدن... اصن یه وضی (sm120)
ایول امیدوار شدم سنی هم نداره 24 سالشه (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون حرف اخری تیکه به بازیکن خودی بود (sm120)
کلا بازیکنان انگلیسی تکنیک شون در حد ماردونا هم باشه عقل تو سرشون نیست (sm30)نقل قول:
بزار 24.25 سالش بشه بعد بببینم چند چنده
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وولفسبورگ4-1 بایرن(sm77)
کاپیتان محبوب باشگاه رئال مادرید در مصاحبه ای با خبرنگاران پیرامون مسائل روز فوتبال اسپانیا به صحبت پرداخت که در ادامه آن را به نقل از وب سایت as مرور خواهیم کرد.شروع نه چندان مطمئن در سال جدید میلادی: تمرین و فشار هر روز بازی های به حفظ ریتم بازی و آمادگی تیم کمک زیادی می کند، اما با از دست رفتن آن در تعطیلات زمستانی باعث شد که ما از رقابت های جام حذفی کنار رفته و در بازی های مان نیز دچار زحمت بیشتری شویم، اما خوشبختانه خیلی زود توانستیم دوباره به فرم همیشگی خود بازگشته و در بازی های اخیر به پیروزی برسیم.
برنده بازی بارسلونا - اتلتیکو مادرید: تا آن زمان که ما در رقابت ها حضور داشتیم، طبیعی بود که علاقه داشتم هر دو تیم از رقابت ها حذف شوند، اما حالا دیگر تفاوتی برای مان نمی کند و باید بگویم که تیمی که بهتر بود در نهایت پیروز میدان نیز لقب گرفت.
توصیه ای برای نیمار دارید؟ هر کس سبک بازی مخصوص و شیوه خود را برای پیروزی در مسابقه دارد. به عنوان یک بازیکن در تیم حریف گمان نمی کنم که کار درستی باشد که پیرامون نیمار صحبت کنم. مسلما در بارسا بازیکنان با تجربه ای هستند و نصیحت های لازم را به او خواهند کرد.
پیرامون آردا توران و پرتاب کفش به سمت کمک داور بازی برابر اتلتیکو: چرایی این کار را باید تنها از خود او بپرسید و من تنها می توانم بگویم که هدف گیری اش زیاد خوب نبود (می خندد). من واقعا در جایگاهی نیستم که در این باره صحبت کنم و اعتقاد دارم که شاید وی بعد از خطاهای پیاپی کنترل خود را از دست داده و باعث چنین اتفاقی شده، هر چند که نکته واضح و مبرهن این است که دیدن چنین صحنه هایی در زمین فوتبال به هیچ عنوان زیبا و شایسته نیست.
نامزدی لوئیز فیگو برای ریاست فیفا: اعتقاد دارم حضور چهره های جدید برای این پست اتفاق خوبی است. من لوئیز را به خوبی می شناسم و اطمینان دارم که برای این کار خود را کاملا آماده کرده و دلایل خاص خودش را نیز داشته است. او به خوبی می داند که چگونه وظایف و کارهای خارج از زمین بازی را انجام دهد و برای او بهترین اتفاقات ممکن را آرزومندم.
اودگارد و لوکاس سیلوا: هنوز فرصت این را که با آن ها صحبت کنم، پیدا نکرده ام. طبیعتا وقتی تازه به باشگاه می آیید روزهای نخست صرف آشنایی شما با محیط و اعضای باشگاه خواهد شد. لوکاس تا آن جا که می دانم بازیکن فوق العاده خوبی است و مارسلو می تواند به تطبیق یافتن هر چه سریع تر او با تیم کمک زیادی کند. اودگارد نیز علی رغم جوانی استعداد فوق العاده ای دارد و امیدوارم بتواند در آینده به بازیکن مهمی در تاریخ باشگاه تبدیل شود.
دو باشگاه ریورپلات و رئال مادرید در اصل بر سر انتقال دروزاه بان تیم ملی زیر 20 سال آرژانتین، آگوستو باتایا به توافق رسیدند.
بنا به گزارش as، اعلام رسمی این خبر قبل از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات در اسپانیا، تا ساعاتی دیگر خواهد بود.
باتایا در حال حاضر یکی از آینده دار ترین دروزاه بان های آرژانتین محسوب می شود و رئیس باشگاه ریور، رودولفو دی اونوفریو چند روز پیش گفت که نگه داشتن این دروزاه بان جوان سخت خواهد بود. "رئال مادرید او را می خواهد. باید ببینیم که آیا ریور می تواند او را حفظ کند یا نه."
رئال مادرید برای آینده به دنبال دروزاه بانی جوان بود. ایکر کاسیاس بارها اعلام کرده که قصد ماندن در باشگاه را دارد و قراردادش نیز تا سال 2017 اعتبار دارد که در آن زمان وی 36 ساله خواهد شد. کیلور ناواس نیز در آن زمان 31 ساله خواهد بود، و باتایا با امضای این قرارداد آینده ای روشن برای دروازه بان شماره 1. شدن در مادرید دارد.
باشگاه لاتزیو در نظر دارد تا خاویار هرناندز را که به صورت قرضی از منچستریونایتد در رئال مادرید توپ می زند را به خدمت بگیرد.
باشگاه رئال مادرید بالاخره قرارداد مارتین اودگارد را روز جمعه ثبت کرد - و این یعنی نوجوان نروژی می تواند برای رئال مادرید کاستیا به میدان برود.
بنا به گزارش as، اودگارد می تواند اولین بازی خود را روز یکشنبه برای تیم زین الدین زیدان انجام دهد. رئال مادرید نگران بود که شاید مجوز بازی برای این بازیکن صادر نشود، چرا که شرایط او بیشتر به سمت پرونده بازیکنان زیر سن قانونی گرایش داشت.
اودگارد روز پنجشنبه با تیم اصلی نیز تمرین کرد اما فردا زیر نظر زیدان در تمرینات کاستیا حضور خواهد داشت.
از تیمای پپ این نتیجه ها اصلا چیز بعیدی نیست! (sm120)نقل قول:
کلیدشم خوردن گل اول...
40.50 تا بدین دی بروین برگردونین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شورله (sm120)
سرمربی مون پلیه :
«وقتی شنیدم مورینیو بعد از اینکه تیمش ۵ تا از تاتنهام و ۴ تا از بردفورد گل خورد گفته به دو یا سه بازیکن جدید نیاز دارد آنقدر خندیدم که دنده هایم شکست»
(sm2)(sm2)
مجبورم یه توضیح مفصل بدم (sm120)نقل قول:
1.نه مورینیو نه چلسی بازیکنی رُ به زور نگه نمیدارن...مورینیو همیشه گفته هر بازیکنی دلش با موندن نباشه و بخواد بهر در های باشگاه به روش بازه! از روبنی بگیر که ستاره چلسی بود و مورینیو هم میخواستش اتفقا ولی به محضی که گفت میخوام برم گذاشتن بره تا ماتا و دبروینی که از شرایطشون راضی نبودن!
2. این که یه بازیکن تو یه تیم درجه 2 تک ستاره تیمش هست پس تو یه تیم در سطح چلسیم میتونه این درخشش رُ داشته باشه خیلی حرف درستی نیست...هیچ الزامی وجود نداره (sm98)دبروین همین الانم تو چلسی بتونه موفق باشه!
شورله ستاره نو ظهور بوندس لیگا بود ولی تو چلسی چطور شد؟؟ بعد از 2 فصل فرصت بهش امروز روز به روز داره بدتر میشه و حتی گاهی به سکو هم رفته
ویلیان همه کاره شاختار ایا تونست درخشش رُ در چلسی ادامه بده؟؟ صلاح ستاره بازل چطور؟؟؟(sm120)
بازی کردن تو لیگ جزیره و تیمی مثل چلسی خیلی متفاوت با تیمی مثل ولفسبورگ یا شالگه یا شاختارو ......
3.نمیشه همه بهترین ها رُ در یه تیم جمع کرد...دبروین نمیرفت اسکار باید میرفت! خب تو باشی کدومو ترجیح میدی؟؟ من به شخصه اسکار(sm120)
تو تیمی که اسکار و ماتا بودن انتظار فیکس شدن انتظار زیادی! البته ماتا هم مقصر بود و اگر اون فرصتی که به ماتا داده شد تقریبا 13 14 بازی به این داده میشد شاید مونده بود!
بعد ما تو پستی که کوین هست خلا و مشکلی نداریم الان....مشکل ما وینگ راست بود ه با اومدن کوادرادو حل میشه و حداقل تا تابستون فکر میکنم به یه ثبات تو همه پستا رسیده باشیم.
4.شورله 1.5 فصل تو چلسی.....به اندازه کافی بهش فرصت داده شده! اومد خودشُ فیکس کرد اما دوومی نداشت! مورنیو 1.5 فصل داره میگه شورله باید رو فیزیکش کار کنه ولی نتیجش چی شده؟؟ انگارنه انگار
شورله تو زمینه دفاعی هم به شدت ضعیفه....هر وقت بوده ما از اون سمت اسیب پذیر بودیم و بعضی جاها گلم خوردیم...واقعیت اینه شورله رقابتُ به ویلیان باخت و روز به روزم افت کرده و من اصلا فکر نمیکنم به درد لیگ برتر بخوره بهتره برگرده بوندس لیگا شاید شرایطش بهتر شه!
5.این بازیکنا اصلا حسرت خودن ندارن به نظر من! اینا برن تیم جدیدشون و ستاره بشن و بدرخشن و توپ طلا هم ببرن ربطی به چلسی نداره!! تو چلسی جواب ندادن و تمام...
شاید شورله توپ طلا ببره اصن ولی چلسی امروز بهش نیازی نداره (sm120)
هر کی هر حرفی از روی شکم زد تو باید بیای و کپی کنی؟؟(sm120)نقل قول:
مورینیو کی همچین حرفی زده که من خبر ندارم؟؟؟(sm120)
اگر مصاحبه ای که مورینیو توش گفته "ما به دو یا سه بازیکن جدید نیاز داریم "پیدا کردی و واسه من بیاری من دیگه تا اخری که انجمن باشم راجع به فوتبال خفه خون میگیرم و اواتار ونگر میذارم (sm120)
خوزه همیشه و همه جا گفته از تیمی که دارم راضیم و نیاز به خریدی نداریم....(sm70)
وفتی اومد تو تیمتون تعجب کردم چون بایرن و یونتوس و چند تا باشگاه دیگه هم میخواستنش (sm120)نقل قول:
اگه رویس نیومد رئال خدا کنه شما بگیرینش (sm120)
راستی باز ارسن ونگر راست کرده واسه سوارز چرا ؟(sm120)
ترکیب رئال با حضور ایارا و ایسکو و خامس و کروس (sm120)