کنده درخت میکشی ؟ (sm120) یه فکری به حال آلبوم کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کنده درخت میکشی ؟ (sm120) یه فکری به حال آلبوم کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم که من کلا امیدی دیگه بهش ندارم به فکر تک ترک ها هستم دیگه اونم با این وضعیت تنظیما خیلی شور و شوقی باقی نزاشته(sm25)
اگه خبر داری شدی چندتا ترکا تنظیم خودشه یه خبر بده لااقل یه امیدی داشته باشیم
باید اجازه بگیرم که مثه همیشه اجازه نمیدن
اجازه بدk ترک لیست رو خیلی شیک و شکیل اینجا میزارم با فونت bnazanin
اونا که معلومه نمیزارن ترک لیست هیچ تنظیما مهمتره
لو بره 15 سال رفاقت به فنا میره(sm25)
ای بابا کجا لو میره تازه نه اسم ترک ها برای من مهمه نه تعداد کل ترک ها فقط تعداد تنظیمای خودش که مثلا 5 تاس کمتره یا بیشتر
فقط میتونم بگم 5 تا کمتره
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل به کار نمیده دیگه (sm25) پیر شده (sm50)
البته حالا این مهم شد که البوم چند ترکه(sm128) اگه 4 ترک تنظیم خودش باشه احتمالا 4 ترک هم تنظیم بقیه(sm120)
بشین بچه ما رو بدبخت نکن (sm2)
نکته بعدی هم اینه صفاریان (sm127)هم تو البومه یا نه که بعید میدونم
همینطور پیش بریم کار به دمو و ریلیز آلبوم میکشه ها(sm2)
ریمیکیس کار کیه؟
موموریضا(sm120)نقل قول:
ریمیکیس کار کیه؟
من یه کار ازش شنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بود
حالا این شاه کار کی ریلیز میشه دوسه تان؟کسی یا کسانی در جریان امور هستن یا نه؟
(sm55)(sm55)
عباس مصعومیه (sm70)نقل قول:
من نگران اینم این موموریزا ترومپت ورداره قاطی ریمیکس کنه (sm2)علاقه خاصی به ترومپت دارن (sm2)
کاش میداد من ریمیکس میکردم (sm74)(sm120) اولش شپلق شپلوق یه وکال وگرنه آغوشت شدم ینی ایده دارما (sm120)
همین روزانقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از تاریخ دقیقت مای فرند...(sm70)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر هفته دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm93)نقل قول:
البته قراره نیمه آبان بیاد اوایل نوامبر یهویی
(sm172)
باید تو رو پیداااااا کنم....
شاید هنوزم دیر نیییییست....(sm178)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رابطه.معروف.گمت کردم.حس خوبیه.ریمیکس اغوش
از پنج تا اهنگه بعد از البوم فقط دوتاشو خودش تنظیم کرده حالا اگه فرض کنیم اینا تو البوم باشن میلاد هاشمی یه تنظیم دیگه هم داره تو البوم میشه حدس زد خود شادمهر چهار تا بیشتر تنظیم نکرده واسه این البوم یا حداکثر پنج تا
رابطه هم تنظیم خودشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
دو تا سینگل دیگه هست اما قبل تور آمریکا بعیده بیاد .
آقا سینگل نمیخواهیم آلبوم میخواهیم (sm178)
آخه چرا شادمهر طرفدارارو دایورت میکنه به چپش ! (sm102)
گفته بود تابستون امسال الان وسطای پاییزه تا ژانویه هم که خبری نیست چون هم تور آمریکا داره هم میخواد سینگل بده (sm81)
تقدیری که 7 ساله شد
قبلاً هم گفتم که آلبوم امسال نمیاد ! البته کارای آلبوم داره انجام میشه . از من نشنیده بگیرین با این وضعیت آونگ ، آلبوم به این زودیا نمیاد مگر خودش منتشر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلاً سینگل شاید تا 2017 شایدم قید آلبومو بزنه !!!
فورینقل قول:
ایمیل چند دقیقه پیش ...
ادیت موزیک ویدئو جدید با سرعت هر چه تمام در حال انجامه . بعید نیست تلاش های شبانه روزی ( (sm120) ) جواب بده و نوامبر طوفانی رو با موزیک ویدئوی جدید و ریمیکس آغوش داشته باشیم (sm59) میخوان سورپراز کنن اگه موزیک ویدئو نرسه به دو هفته دیگه ، حتماً کریسمس و اوایل سال 2016 پخش میشه
شنیده ها از کولاک شادمهر در موزیک ویدئو جدید حکایت دارد (sm59) خواهد ترکوند (sm118)
اون موزیک ویدیو نقاب چی بود چند صفحه قبل گفتن ؟ همین موزیک ویدیو جدید اسمش نقابه ؟
اسمشو نمیدونم ولی میگن نقاب حالا باید منتظر موندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجی شوخی نکن (sm81)نقل قول: