شبهای کارون میبینی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شبهای کارون میبینی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم به تنهایی صنعت فیلم و سینما رو 2گام به عقب روندیا (sm2) ینی عاشقتم (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوشنبه ساعت 11 بیشتر از 1 دیقه و 30 ثانیه فقط داشت میلرزید خونه(sm2) من داشتم شام میخورم(sm2) همه رو پرت کردم رفتم زیر چارچوب در(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا امروز همه ـش 2ثانیه بود نهایتش 3ثانیه... واسه 2ثانیه باس نماز آیات بخونیم (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه خوزستان=(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ وقت تو عمرم شبکه خوزستان ندیدم مگر اینکه فیلم خوبی داشته باشه شبا(sm2)
متنفرم از این شبکه(sm3)
من به خونواده میگم هنوز داره میلرزه میگن نه بابا سرت گیج میره (sm2) میگم بابا نگا پنکه داره تکون میخوره میگن نه از همون لرزه اولیس (sm2) خوشحالم الان بهم گفتی تو هم حسش کردی (sm2)نقل قول:
* علی دایی در نیمه اول به رضا حقیقی معترض شد زیرا از او خواسته بود که برای گرم کردن از روی نیمکت بلند شود که ظاهرا او متوجه نشده بود. نیمه اول مسابقه با نتیجه 2 بر یک به سود ملوان به پایان رسید.(sm2)
کــــــــــــــُــــــــس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم از برنامه های عربی ـش نفـــــــــــــــــرت دارم (sm102)نقل قول:
اما شبهای کارون قابل تحمل ـه... بهرحال گزارش زنده گرفته بود از ایلام گزارشگر گفت همین الان داره میلرزه خب ما هم حسش کردیم یه لحظه حس کردم کلا دوربین مخفی ـه (sm2)(sm2)(sm2)
یه 5 ریشتری 1دیقه ای بیاد خیی حال میده(sm79)(sm120)نقل قول: