از ماهک هم عذر خواهی می کنم ، تنها کسی بود که ناراخت شد (sm74)
هی خدایا ااااا...
نمایش نسخه قابل چاپ
از ماهک هم عذر خواهی می کنم ، تنها کسی بود که ناراخت شد (sm74)
هی خدایا ااااا...
دیگه خایـــ.مالی کردن این دنگ و فنگا رو هم داره ، وژدانی چندبار پستای منو گزارش دادی مدیریت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه همه چی رو شده هر چی داری رو بریز رو داریه (sm70)
آخه اون چپ نداره نمیتونه به چپش بگیره رد کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
الان بچه ها رو میریزم سرش(sm30)نقل قول:
هیچی بخدا ... به جان خودم هیچی ...نقل قول:
فقط و فقط شروع تاپیک بود که اصلا هم را نمیشناختیم .. نمی خواستم جو دوستانه مون تمام بشه و یا خود عتیقه اش بیاد بچه ها را اخراج کنه بخاطر این پست ها و یا مثلا کارکتر های غیر مجاز که استفاده میشد... این بود ... بجز این دیگه هیچی
ترجمه اون امضا هه چیه ؟؟؟
بالاخره سر چی توهین شده بود؟؟؟(sm25)
بهتره بگی بچه هامو میپاشم سرش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید برعکسش کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]