اسم آهنگم خز هس ..
بید محنون داریم خیلی آهنگ ..
نمایش نسخه قابل چاپ
اسم آهنگم خز هس ..
بید محنون داریم خیلی آهنگ ..
اوه اوه چی پیدا کردم همتین
اینم آدمش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه چیز شاخی میشه درس کرد ..
خودم دست به کار شم .. (sm118)
(sm175)اخی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بید بی مجنونه الان این مثلا !!!! (sm2)
نیگا زیر شر شر بارون که نیشسته ..
زیر بید مجنون هم نشسته ..
دیگه چی مییخوای ..
بفرما تخمه !!!! (sm70)
این سبکی می پسندی؟ (sm59)
اییییش ..
(sm81)
چقدر چون همگان ، مثل دیگران باشم
به جای عشق ، به دنبال آب و نان باشم
اگر پرنده مرا آفریدهاند چرا
قفس بسازم و دربند آشیان باشم
اگرچه ریشه در این دشت بستهام، باید
به جای خاک گرفتار آسمان باشم
من از نزاع دلم با خودم خبر دارم
چگونه با دو ستمپیشه مهربان باشم
نه او به خاطر من میتواند این باشد
نه من به خاطر او میتوانم آن باشم
خوبه مشخصاتشو بزن حالا من این کارم برات پخ میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوابمو ندادی اون شکلی میتونی بزنی
(sm70)خارجیا بچه هاشون عجب چیزایی میکشن
comming soon ....
NOV-DEC 2014
music: stephen warbeck
مشخصاتو هم بفرست ، آره میشه حجابو درست کرد ولی تابلو میشه با فتوشاپ درست شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامل نخوندی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف بیرنگم بشه
اهنگساز محسن
ترانه صفا
تنظیم بهنود فدوی
(sm25)همتین عجب عکسی بت دادم یعنی بتونی اینو در بیاری خشتکها جر واجر میشه
عجیب تو این شعر گیر کردم .."نه حرف عقل بزن با کسی نه لاف جنون
که هر کجا خبری هست ادعایی نیست"
می خواهمتمیخواهمت چنان که شب خسته خواب را میجویمت چنان که لب تشنه آب را
محو توام چنان که ستاره به چشم صبح
یا شبنم سپیدهدمان آفتاب را
بیتابم آنچنان که درختان برای باد
یا کودکان خفته به گهواره تاب را
بایستهای چنان که تپیدن برای دل
یا آنچنان که بال پریدن عقاب را
حتی اگر نباشی، میآفرینمت
چونانکه التهاب بیابان سراب را
ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی
با چون تو پرسشی چه نیازی جواب را
قرار بود که از گوشه ی یادم هم فراموش بشی ..
نشدی ..
مقصرش خودتی !!!!
یعنی چی ؟ کلا برداشته شه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
اونو بیخیال رو همین کار میکنم (sm25) خیلی به آهنگ میخوره (sm25)
من میگم بیرنگ تو میگی ورداشته شه !نقل قول:
چرا بیخیال خیلی خاصه جون تو
بیرنگ یعنی شیشه ای؟ فقط یه خط دور دختره باشه؟نقل قول:
آدم اول باید ظرفیتش رو ببره بالا بعد به جایی برسه ، ظرفیتش خیلی کمه واسه همین توهم میزنه همشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بزن اینجوری خیلی حرف تو حرف میشه
نه مگه الکیه ، باید تاچ و پن دیجیتالی داشته باشی بتونی درست کنینقل قول:
یا خدا عجب چیزی شد همتین دمت پسر
بزرگتر نمیشه بزنی ؟
مثلا سایز پوسترشو بزنی
یس هانی میشهنقل قول:
حامت ادرس وبو نزدی از کجا بفهمن اختصاصیه
نقل قول:
برای سایز اصلی ، اسم آهنگ دقیقا عین همون باشه؟ یا جای دیگه بذارم؟
نه جفتشو بزننقل قول:
خوبه همه چی خوبه
پرونده همشهری جوان برای محسن چاوشی
سالار خسته محسن
به بهانه ی انتشار آلبوم پاروی بی قایق
کشف نیمه پنهان «محسن چاووشی»
-راز محبوبیت باورنکردنی ستاره تلخ خوان و مرموز پاپ ایران چیست؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم دانلود می کنیم (sm93)نقل قول:
حامت با این کاور به صدر اخبار میریم (sm2)
(sm176)تشکر فراوان از وثوق مجاهدت خاموش که میگن اینه (sm59)
عکس عالیه (sm25)نقل قول:
لو نده ، میگیرنش ، زیر شکنجه همه رو لو میده (sm2)نقل قول: