واقعیه !?؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعیه !?؟!
اگه درس باشه من همه رو شیرینی میدم .. (sm74)
خب 3 روز تعطیله دیگه
فردا 2 تا امتحان دارم .. (sm81)
دقیقا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تهران یا همه جا .. (sm81)
شبکه 2 داره یه کارایی براش میکنه الان خبر ..
سینجول تو چقدر ساده ای اینا کارای همیشگیو انجام میدن.ولی پشت صحنه همشون عروسی دارن
این وسط چسبیدن الی به ویندوز 10 رو کجای دلم بذارم ..
فقط اسم و فامیلشو نوشته ایت اللهی مایت اللهی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اونو برای تو گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
خوشحالترین سایت رجا نیوزه خب
(sm120)من با بیمارستان شهدای تجریش 3 مین فاصله دارم
من برم سالن بیام خدا کنه تعطیل باشه .. (sm74)
تو کشوره شما هم مگه بیمارستان شهدای تجریش دارید؟(sm2)
تعطیل بشه ملت میریزن بیرون
(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر میتونی آپلودش کنی یه جا دان کنم؟! (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*با کمترین کیفیت...
چه مالی برسه به اقا زاده هاش
هاشمی واسه ما مردم کرمان خیلی خوب بود
معاون وزیر بهداشت گفت ساعت 6 یهو ایست کامل قلبی میکنه بعد سریع میبرنش بیمارستان یه تیم کامل هم بالا سرش بوده.یه 1.5 ساعتم تلاش کردن ولی فایده نداشته.فیلمشم الان دراومد ماشینه خودش تازه رفته داخل بیمارستان یعنی با ماشینشم نرفته با امبولانس رفته بوده چون جون نداشته
مهدی هاشمی هم بردن بالا سرش ببینتش و دوباره بردنش
الان من 22 یوم امتحان دارم یعنی کنسل شد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم موثقه عالمم.وقتی گفتم همون اول باید همتون باور کنید دیوثا
بای بای اکبر جون سلام برسون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فول البوم اکبر هاشمی موجود است
(sm81)
تعطیل نشده هنو
دولت گفته در حال بررسی (sm98)
دستت درست ...مشخصات رو برات پخ کردمنقل قول:
(sm50)
جون مادرتون سه روز عزای عمومی اعلام کنین امتحانای ما رو هم بندازین عقب
عزای عمومی که قطعیه ولی فک نکنم تعطیل شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا سخت ترین امتحانمه تعطیل کنید ناموسا (sm81)
یه روزو که قطعا تعطیل میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم 22 م امتحان گواهینامه داشتم (sm178)
شایعست باو تعطیلی کجا بود
فک نکنم شاید پس فردا که تدفینشه تعطیل شه فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط fear [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونایی که الان خیز برداشتن برای فوتوشاپ کردن عکس عباس جدیدی کنار رفسنجانی، نکنید بامزه نیست (sm50)
احتمالا فقط شهر زادگاهشو تعطیل میکنن (sm50)